Otsikon mukaisesti me (Tiina ja Jouni) menimme naimisiin Kotkan maistraatissa 9.5.2012 lähisuvun todistamana. Näin me molemmat olemme Suurosen sukua . Juhlistimme asiaa hyvin pienimuotoisesti käymällä syömässä porukalla ja kotona joimme ihka oikeaa samppakaljaa.

Lauantaina 12.5.2012 Marian kirkossa Haminassa meidän avioliittomme siunattiin, jonka jälkeen oli Neuvottoman Jukolassa hääjuhla.

Olin pyytänyt korvausta vastaan nuoruuden tuttavaani Ankkalinnasta tulemaan valokuvaamaan häitämme. Alussa on käsiteltyjä kuvia ja lopussa "raakavedoksia".

 

Suuri kiitos kaikille vieraille kun halusitte juhlia kanssamme tätä onnemme päivää sekä erityiskiitos kaasoille ja bestmaneille; ilman teitä tämä juhla ei olisi ollut mitään!

Vielä haluan kiittää siskoani, jolta ajatuksen saatuani pyysin lahjaksi vieraskirjan. Siskoni tekee upeita skräppäystöitä ja siksi uskoin hänelle tämän työn. Lopputulos on PALJONPALJON upeampi ja ihanampi kuin osasin odottaakaan! Täältä löydätte esimakua tästä kirjasesta: http://askartelupoydanaaressa.blogspot.com/2012/05/vieraskirja.html. KIITOS!

Rouva lähtee nyt askareisiin

-TS-