Tuo helvetica-fontti kuulosti niin sopivalta mielentilaan ettei mitään muuta voinut ottaa!!

Siis ensimmäinen lomautusviikko on takana. Hieman alkaisin kaipaamaan enemmän ihmiskontakteja.. Viikonloppuna (ihana Paula ja Kosti kun tulette kylään) ja ensi viikolla sitten!? Toivokaamme kaikki ensi viikoksi sellaisia kelejä että pääsen kaverini Iran ja hänen suomenajokoiransa Urmon kanssa jänismetsään!!

Olen kahtena päivänä putkeen käynyt Kuisman kanssa yksin päivälenkillä. Osittain siksi että Almastiina hieman ontuu toista jalkaansa ja siksi että saan hieman koulutettua Kuismaa.. Eiliseltä lenkiltä kuveja:

Aika nätit korvat kaverilla Silmänisku

Aarre!

Eli jokainen varmaan on samaa mieltä, että nuo korviksi kutsutut jutut tarttee teipata?! Lievästi lennokkaat ovat tällä hetkellä..

Samanlaisia treenjä siis olemme Kuistikkaan kanssa tehneet kuin pentukoulutuksissa tehdään. Hieman sivulla istumista ja seuraamista, ihan kamalan tarkka en vielä ole ollut siitä mihin istutaan kun pysähdyn kunhan istuu. Ja hyvinhän tuo tuntuu juttuja imevän itseensä! Tänään otettiin  vapaana kolme lyhyempää harjoitusta.

On tuo myös tyylikkäästi oppinut huijamaan Almaa. Se kun hyökkää tuijottamaan ikkunasta jos Kusima (hih hih) haukahtaa tietyllä tavalla.. No, jos Almalla on lelu jonka hän välttämättä (yleensä aina) haluaa, niin haukahdus ja möhkö on salamana ikkunassa töllöttämässä! Helppoa eikö totta?! Nauru Näin meillä.

Ei tässä sen kummallisempia. Taidan mennä suihkuun raikastautumaan. Olen juuri äsken tullut lenkiltä, piti vain tulla OP:n sivuille tsiikamaan onko tili tullut.. Hieman onkelmia sen kanssa tällä viikolla..

VIIKONLOPPUJA!!

-tiina-