Pari kuvatusta ajattelin käydä tänne heittämässä, näin krapulapäivän ratoksi. Eilen oli ne yhdistetyt HamSMK:n ja AKMS:n pikkujoulut ja yllättävän vähän on tullut kiduttua tänään. Ruoka oli todella maittavaa, jokaiseen pöytään oli varattu pullo punaista ja valkoista syöjille, pukkikin kävi muorinsa kanssa sekä oli leikkejä! Hieman edellisen illan pyörähdys Haminan yössä vaikutti omaan meininkiin, kävimme perjantaina katsomassa Janne Arimo yhtyeineen Sannin baarissa. Soittavat tasavirta-vaihtovirta-musiikkia (AC/DC). Pikkujoulujen yhtyeenä oli Daz Mason Band, joka oli myös kesäkauden avajaisbileissä. Hyvää musaa ja pääsinpä pyörähtämään tanssilattiallakin! 

Jouni tuossa jo aikapäiviä sitten nosti autokatosta, jotta venho mahtuu sinne alle talveksi. Kun ei siinä sitä kuomuakaan kerta ole.. Eihän se nätiltä nyt näytä, mutta ajattelin kevveellä mualata nuo puuosat..

Alma on muuttunut steriloinnin tuloksena jälleen nuoreksi tytönhupakoksi! Leikkii hirmuisen paljon enemmän (joudumme hieman toppuuttelemaan kun noita tikkejä kuitenkin nahkassa on), josta Kuisma on tyytyväinen! Lenkilläkin rouvas mennä jolkottelee intoa täynnä kuin ilmapallo ja taas toppuutellaan hieman ettei nyt liukkaalla kaadu ja satuta itseään! Meillähän ei Juonin kanssa sitä pelkoa enää ole: MEILLÄ ON ICEBUGIT!! Tänään Alma olisi haluta alkaa painimaan Kuisman kanssa tuossa tiellä, useaan otteeseen joutui muistuttamaan että miksi olemme pihalle menneet: ei leikkimään vaan asioille! 

Tässä kuva Murmurista, kun on tikkejä kyljessä ja iskä meni yksin Kuisman kanssa pururadalle juoksemaan: 

Nyt on hieman tarkempaa tuon ruokailun kanssa, ettei Alma pääse lihomaan. Sehän vissiin on tyypillinen oire leikatuilla naisilla?! Näin olen antanut itseni ymmärtää, eihän minulla ole aikaisempia kokemuksia narttukoirista yleensäkään. Mie tykkään pojista  ..

No mutta, miulla on karjalanpaisti uunissa. Pitänee mennä tarkkailemaan sitä välillä!

-t-