Saanko esitellä (muutamaa otusta lukuunottamatta) jälki(JÄRKI)ryhmäni:

Friida, Welsh Corgi Bembroke:

Ella, kääpiöpinseri:

EDIT: Tira, sileäkarvainen noutaja (flätti):

Ja Konna, käyttölinjainen saksanpaimenkoira:

Joukosta puuttuvat Luukas valkoinen paimenkoira sekä Uuno käyttölinjainen belgianpaimenkoira malinois. Ehkä me kerkiämme heidätkin kuvata tämän kauden aikana.. Eli mielenkiintoinen ja sekalainen joukkio haahuilee Haminan metsissä ja nurmialueilla tänä vuonna . Olen itseasiassa hyvinkin innoissani tästä rotulajitelmasta, kun siihen vielä lisää omat koirat. Joista Kuisma nyt on mielenkiintoisempi versio näine vahvoine riistavietteineen, kuten edellisellä jäljellä huomasimme  .

Tässä me tuijottelemme haltioituneena poispäin lentävää sinisorsaa, joka viereisestä ojasta lähti lentoon:

Kävimme mökilläkin riehumassa ihan joukolla. Me kaksi, iskä ja veljeni Timo. Päämääränä sähkökaapeli maahan, sakokaivolle monttu, koira-aitauksen kehikolle monttu ja kivejä poies ruohonleikkurin tieltä. Paljoltahan tuo kuullostaa näin maallikonkin korvaan, mutta onneksi meillä oli vuokralla tämä:

Näyttää ihan lelulta ja on aikalailla sen kokoinenkin, mutta mieletön voima siinä vekottimessa oli! Ja kaikki hommat saimme lauantaipäivän aikana tehtyä. Aikaa jäi saunalle, ruoalle ja "muutamalle" olusellekin! Mutta kyllä minä vaan meitin mökkiä rakastan, ei ole naapureita ihan vieressä ja ne lähimmätkään ei kovin usein paikalla ole, ympärillä on PALJON metsää ja se sauna. Se on MAAILMAN paras sauna!

Näihin kuviin ja niiden tunnelmiin päätämme tämän tarinan:

-tiina-