Juoni miehelläni on vuorostaan syntymäpäivät tänään  Paljon onnea hänelle

Ihanaa, viimein ne tottiksetkin alkoivat! Pääsen reenaamaan Kuiden kanssa muiden opastuksella! Eilen illalla istuin useamman tunnin kuuntelemassa hakukokeesta ihka oikealta tuomarilta, joka ei kuulemma kotona yhtään ollut koirien mielestä hyvä juttu ettei mami ollut kotona!? Molemmat olivat hippasen vauhkoina juoksemassa ikkunaan pienemmästäkin äänestä! Ensi kuussa olisikin sitten Ekybelgien viettiseminaari vuorossaan.

Ystävänpäivänä menimme Hanipöön  kanssa kahdestaan metsään. Ihan vaan katsomaan Kaakon Rallisprint-kisailuja.. Mieltäni ylensi hirmuisesti aamuinen pakkasmittariin vilkaisu = -20 raatia!! No tietenkin, mitenkäs muutenkaan? Mutta onneksi ilima lauhtui huimaa vauhtia ja kisapaikalle päästyämme pakkasta oli enää hieman yli kympin verran. Totesimme kahden repun taktiikan olevan hyvä, koska molemmat pääsevät istumaan ja mukaamme saamme juomista sekä syömistä ja nuotiopuita! Matkaeväänä olikin paketti makkaraa, muutama leipä (jotka söimme vasta kotona), jokunen olut ja lämmintä kaakaota. NAMI NAMI! (edit. 22.02.2010; kuveja lisätty)

Otin myös härkää sarvista ja ilmoittauduin metsästäjäkurssille sekä tutkinnonsuorittamiseen. Haulikkoakin minulle on jo tarjottu: kevyempää Berettan pumppuhaulikkoa.. Jotta minäkin pääsen oikeasti osallistumaan syksyllä metsästykseen! Kunhan olisi vaan rahhoo ostaa se hualikko.. VINKKIVINKKI: ei synttärilahjoja vaan riihikuivaa kun polliisit antaavat luvan aseen ostaa!!

Jos muuten kaikki on valtakunnassa hyvin, niin Citroën kyllä osaa hoitaa sen negan tuomisen elämään! Eilen menin Kouvostoliittoon hoitamaan vastuullista tehtävää Motonettiin ja siitä suunnitelman mukaisesti jatkoin Sihvoloille katsomaan toista Desperate Housewifeä sekä ihania lapsia.. Motonetin ja Sihvolan välisellä matkalla, aivan yht´äkkiä, keltaisesta paholaisesta ei tahtonut risteyksissä löytyä kakkosvaihdetta.. MITÄMITÄMITÄ?! Asiasta kummemmin huolehtimatta vietin aikaani leikkien ja kahvitellen. Kotimatkalla nuo Naminan liikenneympyrät sitten olivatkin PALJON mielenkiintoisemmat kun tosiaan yrittäessäni vaihtaa kakkoselle, sain vastaani nelosvaihteen ja ykkösellä silmään tupsahti kolmonen!  Hieman enemmän joutui käyttämään ennakointia kuin nomraalisti käytän, jotta voisin posottaa kiitettävää vauhtia ja hieman tuurilla ympyrät läpi! Selvisin henkissä kotiin kuitenkin! Jouni tutki autoa ja jokin vaihteenvaihtajan putki (?!?) on POIKKI! Elikkäs tänään tämä tyttö paahtaa kaupungille ruokakauppaan käpötellen. Kunnollehan se tekee vaan hyvää.. Eihän se vielä tänä talvena ole epäkunnossa ollutkaan vaikka hihna huutaa vaihtoa, niin ei ole napsahtanut poikki tai lennähtänyt irti. Ja kaikille asiasta jotain ymmärtäville: Citroënissa on automaattikiristin, sitä hihnaa ei voi itse kiristellä. Asiaa on jo tutkittu ja hutkittu!

Mutta sellaasta taas! Ei normaalista poikkeavaa.

-presös-