Onpa tässä ollut menoa ja meininkiä kerrakseen. Toissalauantaina oli Susikoskipäräys, jonne oltiin tosiaan luvattu mennä duuniin pysäyttelemään autoja ja samaan tapahtumaan kuului iltaohjelmaa Ankkalinnassa. Sunnuntai menikin sitten kituessa. Maanantaina päräytin Kuisman kanssa käppäillen mätsäreihin, joista ei tullut sijoitusta. Tiistaina oli se metsästyskurssi. Ja viimein se keskiviikontaikin tulla tupsahti! Aamulla Obelix täyteen miun tavaraa ja Jouni heitti miut matkalla Leikarille, josta iskä noukki miut kyytiin. Mennä posoteltiin möksälle. Se päivä meni siivoillessa ja laittaessa paikkoja kesäkuntoon kolmisteen veljeni ja iskän kanssa.

Tyhjennettiin hyvissä ajoin riistakamera, että uskaltaako sinne oikeasti jäädäkin ;) Tässä tulos:

Pupu:

Supikoira:

Teeri:

Ja pupu:

Ei siis mitään elämää suurempaa jännitystä aiheuttanut nuo vaihtoehdot.

Tehtiin myös päätös jotta miten aitan remontin kanssa jatketaan ja torstaina askartelimme iskän kanssa sen kimpussa. Minä möngin hämähäkinseittien keskellä aitan alla ruuvamassa lautoja paikalleen ja askarreltiin paikka öttömönkiäisten syömään kohtaan hirressä. Jouni se tulla tupsahti paikalle torstaina koirien kanssa.

Muuan koppelo miuta pelästytteli aika ajoin lennähtelemällä jemma nimisistä piiloista yllätyksellisesti. Katiskasta saatiin kivan kokoinen hauki, joka savustettiin. Verkkoja nosteltiin ja siirreltiin vailla menestystä, mutta on se akkuperäsmoottori vaan hyvä vehje! Saunottiin ehkäpä maailman parhaassa saunassa ja poltettiin ihomme auringossa. Siinähän se neljä päivää menikin.

Alma lounastaa metsässä heinällä:

Kuisma tykkää enemmän kalasta :D

Kaikki oli sen ajan ulkoruokinnassa:

Nautiskeltiin elämästä metsässä:

Uitiin (jopa minä viskasin talviturkin menemään eilen!):

Noudettiin dummyä:

Ja taisteltiin siitä:

Lopuksi tuli väsy:

Sitten tulevaisuudesta:

Tällä viikolla olisi jälleen metsästäjäkurssia, aseenkäsittelyä ampumaradalla, ehkäpä lisää mökkeilyä ja lauantaina Naminan koiranäyttely. Siinäpä taas tekmistä, plus muut ohjelmanumerot siihen lisäksi. Pyykkiä, pyykkiä, siivousta, lenkkeilyä, nyt jo nurmikonleikkuuta ja veneen osien hiomista ja ja ja ja.. Nopiasti varmaan mennöö tääkin viikko?!

-presös-