Nyt se on meikätyttökin pääsyt merelle omalla veneellä tänä kesänä. Oli jälleen kerran todella kuuma ilma ja koirien kanssa ei mitään taaskaan voinut tehdä, niin menimme Jounisen kanssa kalaan. Setämies virvelöi takuulla samaa ahvenaa kolme kertaa, vaikka muuta väittääkin! Aina samankokoinen ja samalla viiveellä tuli ylös, kestäähän sitä jonkin aikaa ennenkuin takaisin "passipaikalle" ehtii

Koska on näin jumalattoman kuuma (siis minähän en valittaisi, pidän lämpimästä) ettei Kuismankaan kanssa ole pystynyt juuri muuta kuis vesinoutoa treenaamaan, mutta ehkä siihen on aihetta kun sorsastuskausi alkaa olemaan ihan käsillä.. Siis ensi kuun 20. päivä alkaa kausi.. Tässä lajissa vaihtui vetovastuu Juonille, kuulemma omin Kuismaa ja onhan se hyvä miestenkin löytää enemmän yhteistä säveltä! Ja Nökkösen kanssa se onnistuu parhaiten tekemällä ja touhuamalla.. Jouni saa paremmin Kuisman rauhoittumaan ettei kilju suunapäänä rannalla koko ajan, mutta Jounin pitäisi löytää sisäinen lapsi itsestään että kehtaa kiljua ja pomppia ilosta kun Kuisma onnistuu!

Minä vain olen hieman tottistellut elukan kanssa. Vähän mutta kuten olen aikaisemminkin huomannut: tauko tekee terää! Motivaatio ja tarkkuus toiminnassa on silloin parempi, liika tahkoaminen tappaa mielenkiintoa kun tuo tottis ei ole aikanaan ollut Kuisman mielestä fantsua.. Nyt on enemmän ja siksi kehitystä on tapahtunut!

Toissa persjantaina Nökkösen kasvattaja oli katselemassa ja kuvaamassa vesinoutoa. Odotamme Heljä edelleen kuveja.. Saimme illalla grillitulen loimussa hyviä neuvoja jatkolle. Kusima on kyllä ihana siellä ollessamme, paljon enempää ei voisi muiden urosten edessä möyriä mielistelemässä ja pyytämässä lupaa olemassaololleen. Kiitos kivasta illasta Kämärinen/Grönman, valitamme krapulaanne!

Samaisen viikonlopun sunnuntaina iskimme mopoon sivulaukut paikalleen ja Hondan keula kohti Korkeasaarta! Lapsena viimeksi käynyt siellä ja viime kesänä ei "ehditty", eli saatu aikaiseksi lähteä.. Tässä muutama kuvatus vähemmän laiskoista eläimistä:

Karhu nyt veteli elbaa ihan täpöllä, mutta asento on mukavan letkeä!

Minä hieman epäilin riikinkukkoakan motiiveja mennä ahterini taakse, joten vahdin tarkasti ettei nokkaise.. Sen verta mulkoili miuta ohi kävellessään, että olisi voinut kuvitella jotain olevan mielessä:

Loppuhuipennukseksi näimme riikinkukkopoijjaan tanssimuuvit tyttöjen lähellä:

Toivottavasti perheiden pienimmät eivät peljästyneet, kun tämä kuvassa oleva poika myös saavutti tanssillaan sen mitä lähti hakemaankin.. Tytteli suli hienojen värisyttelyjen edessä.

Kotimatkalla pyörähdimme Porvoossa. Tässä kahvilassa motoristit saavat erikoiskahvit puoleen hintaan:

Suosittelemme paikkaa isosti, oli erittäin viihtyisä niin sisältä kuin ulkoakin. Kävimme myös syöpöttelemässä:

Edullinen ja maittava ateria! Minut voi kyllä viedä joskus Porvooseen viikonlopuksikin, en pistä hanttiin ollenkaan!

Olemmekohan sitten kummempia tehneetkään?! No minä kävin viisi päivää taas muistelemassa työnteon saloja, kivasti aivot saivat taas jumppaa ja alkoi aivosolutkin liikkumaan jälleen! Kuismasta tämä ei vain ollut hieno ajatus ja muuttui aamuisin haamuksi seuraten minua ihan joka paikkaan, tosin vessan oven laitoin tiukasti kiinni. Siellä haluan olla rauhassa aamupesuilla, mutta siellä se oven takana korvat luimussa odotteli Mamia ulos.. Joskus vinkuikin kun meni vissiin liian kauan.. Tämä naama vaan joskus vaatii hieman enemmän työtä..

Parsonien syysleirille päätin että me osallistutaan! Jospa me opittaisiin hieman koirien hieronnasta ja muuten ehkä vaan hengaillaan muiden ihmisten kanssa. Katsotaan nyt mistä kaikesta siellä innostutaan!

No mutta, nyt on taas hetki aamukäppäilyn! Vai ottaisiko liinan olalle ja menisi uittamaan Kuismaa tohon veneenlaskupaikalle.. Alma jää kotiin potemaan ja köllimään, kun mahakin meni taas sekaisin..

-presös-