Siis nyt ei TODELLAKAAN tarvitsisi tulla enempää lunta! Tältä kukkulan kuningattarelta alkaa loppua voimat tyrkkiä sitä täyttä kolallista lunta lumikasan päälle.. Keittiön ikkunasta ei kohta oikeasti näe ulos, kun kinos on sen verran korkea! Taivaalle kiitos, että viime kesänä saatiin se pihlaja ja ne pensaat pois, muuten tuo lumenluonti olisi vielä hankalampaa kuin nyt! Ja lihaksetkin alkaa olla muussina, kun joka päivä useaan otteeseen joutuu puskemaan kaiken muun askareen lisäksi..

Meitin pihalla siis sitä lunta on mun polven yläpuolelle. Koirat on kaiken talvea tallustelleet polkua sinne, jota minä olen lumilapion kanssa käynyt leventämässä.. Eilen Kuisma kuitenkin päätti kokeilla koskematonta aluetta:

Eihän se eteneminen nopiata ollut, mutta siellä mentiin eikä meinattu!!

On ollut hulvattomia aamukävelyitä tällä viikolla koiruuksien kanssa. Maanantaina ajattelin mennä metsälenkille kun ei ollut niin kovasti pakkasta (ja sai raitista ilmaa mieltä ylentämään). Kuisman päästin vapaaksi ja Alman jätin hihnaan. Alma vahti Kuisman menoa ja palautteeksi siitä ryntäilystä Bolt sai kolmet KUNNON lumipesut Musterssilta joko tassun tai kuonon kanssa tunkien natsan syvään hankeen pitäen hetken siellä! Vitsit että nuaratti!  Kamalasti niitä leikitti. Tiistaina mentiinkin ihan perusaamulenkki, kun piti vielä kaivaa ranskatar lumen keskeltä ja sen jälkeen tehdä toiset lumityöt. Taivaalta satoi ISOJA lumihiutaleita ja katuvalojen kohdalla ne näkyivät maassa mustina palloina. Ihmettelin Alman olemusta ja touhua ennenkuin keksin että neito kaunoinen saalisti niitä mustimpia palloja maasta!? Onneksi on nuo IceBugit, muuten tätä akkaa olisi viety ihan 100-0 etiäpäin "pallojen" perässä.. HUHHUH!! Keskiviikkona olikin se parisenkymmentä raatia pakkasta ja Alma linkkasi aamulla kävelyllä ihan urakalla. Ajattelin että kotona hieron hartiaseudulta, että jos nainen on mennyt jumiin noista pidemmistä ja riehakkaammista lenkeistämme.. Juu ei, ihan vaan esitti ettei siinä pakkasessa tarttenu pitkään olla: kotona pisti juosten ympäri huushollia ja kesken hieronnan alkoi piehtaroimaan ja leikkimään Kuisman kanssa!  Yleensä hieronnan aikana se likka ei liiku mihinkään ja nyt tällaista!? WTF??? Sterilointi tekköö ihmeitä?!

Ensi viikoksi varasin Kuismalle ajan Lappenrannan eläinhoitola Fokuksesta silmien ja polvien kuvaukseen, jotta sekin on tehty ennen näyttely"rumbia".  Suunnitelmina tänä vuonna näytelminä olisi LPR huhtikuussa, Hamina toukokuussa, Kotka kesäkuussa ja Kouvostoliitto (ehkä Heinola) elokuussa ja erkkari. Eiköhän niitä yhdelle kesälle ole ihan tarpeeksi!? Muuten painellaan metsässä jäljellä tai hakemassa "eksyneitä" ihmisiä sieltä ja tottistellen.

Tulisi jo se kesä...

-t-