Se on uusi kuukausi jälleen, nyt sitä on oltukin seitsemisen kuukautta kotona pyörittämässä arkea ja rälläämässä lapion kanssa  Kohta alkaa olla piha siinä kunnossa, että jos ei kohta töitä ala kuulumaan niin siirryn sisätiloihin riehumaan. On täälläkin tekemistä JOS/KUN haluaa ! Tosin tuo armaani saattaa olla eri mieltä asiasta, mutta kun kissa on poissa...

Kerran ollaan käyty sorsametsällä aloituksen jälkeen, valitettavasti emme saaneet saalista. Mutta Kuismaa oli hauska seurailla, oli huomattavasti rauhallisempi ja valppaampi oikealla tavalla. Seurasi yhdistelmää Jouni + haulikko kovasti ja odotti tapahtumaa.

Nyt se pupustuskin on alkanut, odotellaan vaan Iran kanssa hieman viileämpiä ilmoja ja että Urmon lääkekuuri loppuu! Kuulemma Jounikin voi lähteä mukaan jos haluaa, ei ole pakko olla tyttöjen juttu tämä pupustus. Jouni on kutsuttu mukaan kyyhkysjahtiin tuohon lähelle pelloille. Tänä syksynä pääsen siis maistelemaan vaikka ja minkälaista lihaa!

Nyt olen alkanut niittää mainetta hulluna koiraihmisenä tässä lähinurmialueilla. Kahtena iltana olen pakannut Boltin ruoat kuppeihin ja kävellyt lähinurmelle, Bolt odottaa ja minä menen ensin pylly pystyssä ja tiputtelen ruokaa jäljelle. Sitten koiran kanssa mennään seuraavaksi nenä maassa. Autot hiljentelee vauhtia kummassakin vaiheessa ja ihmettelee mitä ihmettä minä touhuan itsekseni . Ylihuomenna taas seuraavalle nurmialueelle!

Eli ei tässä kummempia ole tapahtunut.