taas on aika haasteiden. Inspiksessä kuluvalla viikolla haastesanana käytetty. "vanha, kulunut ja käytetty.  Tallenna kuvaksi jotakin, mikä näyttää selkeästi käytetyltä ja jo aikansa palvellelta". No, näitähän meillä piisaa . Aloittakaamme jo aiemminkin mainitusta mummon liinavaatekaapista. Ikää kaapille en tiedä mutta jo on toinen avainkin vääntynyt käytössä:

Sitten on näitä kestokulutuksella olevia hyödykkeitä. Ensimmäinen on jo siirtynyt pihalle ulkokäyttöön ja jos kirpprilta tms. sattuu "uusi" löytymään edullisesti, joutunee askartelijoille sen hankkimaan. Eli koirien vuodesohva:

Viimeisenä paljastan makuuhuoneemme saloja . Teimme pienen pintaremontin makkariin, joka hieman laajeni matkan varrella. Jounin vanhempien mökkinaapureilla luhistui edellistalven lumikuorman alle lato, josta saimme vanhoja, ajanpatinoimia lautoja ja heinäseipäitä "uuteen" sängynpäätyymme:

Siinähän ne, haastekuvat tällä viikolla. Muuten talvemme on kulunut pakkaslukemista riippuen ulkoillen tai sohvalla löhöillen. Ja tietysti häitä suunnitellen jne jne..

Pienessä pakkasessa mielellämme menemme metsään:

Ja hurjilla pakkasilla otamme läheisyydestä ja sen tuomasta lämmöstä kaiken irti:

Kuisma ja Otto ovat yleensä ihan kiinni toisissaan eikä haittaa vaikka K jääkin onnellisen alle. Onhan siellä lämmin pötkötellä. Onneksi ne  ovat tuollaisia vaikka molemmat poikia ovatkin

Mutta eipä tässä taas kummempia.

Treenejä mietin jo, olisi kiva aloitella tottikset jos vain pakkaset lauhtuisi.. Pojilla alkaa tuota energiaa olemaan pikkasen liiaksikin. Otolle saimme vetovaljaat, jos tuo isäntä vaikka alkaisi vetohiihtoa harrastelemaan sen kanssa. Saisi pikkumusta hieman talviharrastetta.. Potkukelkan kun itse saisi, niin voisi Kuippaduipan kanssa mennä sen kanssa. Mejä-kokeisiinkin olen tehnyt jo kyselyjä, jos vaikka molemmat saisivat AVO-luokan tulokset tänä vuonna.. Ja Kuisma on ilmoitettu Kotkan Ruusu näyttelyyn tälle kesälle. Ottoa mietin ryhmänäyttelyyn Kouvostoliittoon huhtikuussa, jos vaikka kävisimme taas katselemassa erilaista meininkiä ja harjoittamassa mielenmalttia..

Kevättä ja kesää odotellessa..

-tiina-