Hui kun aika juokseekin ihan hurjaa vauhtia! Enää on puolitoista kuukautta häihin! Öy nöy! Juoniseni kävi viime viikon maanantaina johtotähden kanssa Tallinnassa juomahakureissulla, nyt on tuulikaappi täynnä tavaraa. Ei luulisi loppuvan kesken . Minun sormukseeni on muutossuunnitelmat tehty ja vientipäivä sovittu. Häätanssiin on kappale valittuna, pitäisi ilmoittaa bändillekin vielä.. Kaasojen kanssa on soppailemassa käyty, hurjat korot itselleni hankin, katsotaan kävelläänkö ihan koko ilta ne jalassa vai nou..

Treenejäkin on ollut paljon. Nyt neljät viikossa, kun aloitimme Oton kanssa HSSK:n järjestämän TOKO-kurssin kisaamaan aikoiville pennuille/nuorille koirille. Ja sen saralla on minusta kehitystä tapahtunut, eli hyviä neuvoja olemme saaneet ja pyrimme ahkerasti kotiläksyjä tekemään!

Hakuilussa pojat ovat kehittyneet hyvin. Otto on alkanut jo patoamaan odottaessaan lähteystä. Sille teki hyvää palaaminen aika alkuun, ehkä etenimme viime vuonna IHAN liian nopeasti?! Molemmilla on noussut into maalimiehille, ja nyt kun Kaakon Käyttökoirat Ry järjesti antoisan maalimiesluennonkin, niin saimme uutta puhtia ja uusia vinkkejä lisäämään tätä asiaa!

Eilen pääsimme viimein palotalolle treenaamaan! Kiva päästä pois veneiden alta, vaikka hyvä paikkahan sekin oli. Mutta vaihtelu on hyvästä, joskus. Ja koska päivä oli ennustuksista huolimatta kaunis, Juoniseni oli ottanut karmerankin mukaan!

Näihin kuviin ja tunnelmiin!

DOU!

-t-