Tänään ollaan jälleen menossa Kouvolan eläinlääkäriasemalle. Almalta poistetaan kohtu. Tytöllä on aina juoksujen jälkeen kamalat masennustilat päällä ja valeraskaus lähes joka kerta, loppuuhan ne sekä kaikenmualiman tulehdus- ja syöpäriskit pienenee.. eikä tuo antibioottikaan oikein kunnolla auta. Eikä voida kieltää etteikö elämä olisi helpompaa kun on tyttö ja poika talossa, että jonpikumpi on leikattu! Riskithän on suuremmat kun Almusteri ei ole enää mikään ihan nuori neito, mutta ainahan se nukutus on koirille riski! Ainakin matami on nykyään paremmassa fyysisessä kunnossa ja miusta muutenkin PALJON pirteämpi.

Almalla on muut lääkekuurit loppuneet, alkoi sekin jo loppuvaiheessa syömään kunnolla niitä antibioottejaan. Kuisma on siinä asiassa ihan outo: senkun heität sille lääkkeen ja yksi natustelee sen onnellisena! Ikinä en ole tuollaista nähnyt ja minun mielestä nuo sen lääkkeet ei ole etes mitään lihamaustettuja! Hyvä että kelepaa ! Ollaan pikkuhiljaa niiden erikoisnappuloiden sekaan lisäilty omia nappuloita ja maha tuntuu kestävän ja lihaakin on tullut luitten päälle pikkaisen. Ajateltiin kuitenkin jonkun aikaa pysytellä tässä kolme ateriaa päivässä, että tulee oikeasti koiran näköiseksi!

Viime lauantaina oli ensimmäiset pikkujoulutkin käsillä. Kaakon käyttökoirien, siellä haukuttiin kamalasti ! Ruoka oli hyvää, ohjelmaakin löytyi ja juomaa olimme ottaneet mukaan Kullan kanssa enemmän kuin mie olisin tarvinnut! Eli tämä tyttö oli ERITTÄIN päissään, anteeksi kaikille jos onnistuin loukkaamaan ihmisiä jotenkin.. Nähtävästi alkoholi ei enää oikein sovi minulle.. Seurahuoneellakin tuli käytyä, joskin muistikuvani on hyvin vajavaiset siitä.. Sunnuntaina saatoin vaan todeta, että mummoni oli oikeassa: punaviinistä EI kannata juoda kännejä siitä tulee hirmuinen päänsärky! Onneksi Juoni teki hyvää pitsaa ruoaksi ja sai nukkua suhtkoht rauhassa, Kuisma kävi välillä hieman hätyyttelemässä.. Ensi lauantaina olisi moottoriseurojen yhteispikkujoulut, onneksi ne on järjestetty baarissa niin jää juominen varmasti huomattavasti vähemmälle!

Sellaista täällä Lokinkadulla. Elämä voittaa ja morkkiskin katoaa ajan myötä!

-t-