Menipäs se keskikesänjuhla nopiasti, hyvässä seurassa, hyvien ruokien ja juomien säestämänä. Perjantaina oltiin Heljän ja Jussin vieraana Neuvottomassa, muttei neuvottomina . Meillä oli mukana Kuisma ja Otto, naapurin Miia lupautui illalla kävelyttämään ja syöttämään Alman. Tässä kuvasatoa by Heljä Kämäräinen:

Otto ja tytöt: Gilda, Helmi ja Ulla

Ulle Dulle rakastui Kuismaan

Minulla oli syli täynnä parsoneita, sylissä Helmi, vieressä Vieno ja maasta kurkettelee Kuisma. Leevikin haluaisi hieman rakkautta..

Otto tykkää Leevistä

Otto tykkää ruoastakin

Gildakin intoutui vanhoilla päivillään kirmailemaan Kuisman kanssa

Helmi haluaa pussailla Jounia ja Vieno seuraa sivusta

Kuisma, Vieno ja Helmi.

Jälkkäriksi Heljä oli taikonut mansikkakakun! NAMI NAMI!!

Kiitos paljon kaikesta Piristeet! Joskus taas uusiksi?!

Ja lauantaina minä yritin yltää kotona samoihin svääreihin ruoan suhteen:

Alkupalana paahdettu porkkanasosekeitto krutongeilla ruokajuomana kuohuviiniä

Illalla saunan jälkeen kesäkurpitsa-makkara-tofu-vartaat, ribsejä Takaladolta, tomaattia ja valkosipulipatonkia sekä tietysti salaattia.

Koska olemme ostaneet "uuden" levitettävän sohvan koirille (joka on jo rikki), niin tämä vanha saa olla tämän kesän tässä pihalla auringonottopaikkana.

Siinä se sitten olikin, meitin juhAnus. Kivaa oli!

Ensi viikolla onkin tekemistä kun loma alkoi minulla. On sitikan ilmastointilaitteen huoltoa, poliisilaitoksella käyntiä, Kuisman ja Oton homeeseen tutustuttamista jne jne.. Lauantaina Kuismalla on MH-luonnekuvauskin edessä. Eli jatketaan tarinaa ensi viikolla kun saamme tulokset siitä!

-tiina-