Jospa taas tarinoisin?! Mitään ihmeempiä ei tosin ole meidän perheessä tapahtunut, jos nyt ei oteta lukuun sitä että VIIMEIN sain päätöksen ansiosidonnaisesta! Sopivasti ennen vappua Cool!!

Minullahan oli synttäritkin, joita ei vietetty koska en halunnut. Tosin maanantaina eräs ystäväni kysyi että saako tulla kahville lapsien kanssa. Kuisma oli NIIIN onnellinen kun oli kaksi lasta jotka juoskivat ja leikkivät HÄNEN kanssaan:

1241406564_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Jade ja Jiri ovat kotonaan tottuneet koiriin ja Kuisma oli heistä kovin pieni..

28. päivä huhtikuuta lähdimme Jounin kanssa metsästämään Lappeenrannasta lihamyymälää (olin saanut päähäni että olisi kiva kokeilla maatilatorilta, tai vastaavasta ostettua makkaraa). Lähdimme kaksin moottoripyörällä, IHANAA!! Ilma oli tosi upea ja ei oltu ihan kamalasti ehditty käydä ajelemassakaan. Jouni lupasi vielä viedä minut syömään ulos. No ulos tosiaankin, johonkin FU***ING grillille LPR:ssa ja otin siltä senkin oikeuden pois jos ei kerro tulevaisuudessa mihin minua ollaan viemässä!! Lihamyymälän osoite, jonka saimme netistä, johdatti herra ja rouva Mytyn kotitaon pihalle LPR:ssa, eli ei lihaa sillä reissulla. Mutta lähdimme ajelemaan maisemareittiä: Taipalsaari-Savitaipale-Taavetti pätkää.. Kivat tiet ja kivat maisemat, tosin Saimaa vielä umpijäässä ja siksi sen rannalla oli hippasen viileämpi:

1241406639_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kuisman kanssa en ole kauheasti harjoitellut mitään ja herra onkin hieman energinen ja turhautunut. Hyi minä, olen todellakin itsekäs koiran omistaja ja minusta on TOOSII hienoa joskus olla erossa noista karvakuonoista!! Normaalit ihmiset kun ovat sen about 8 tuntia päivässä erossa kun käyvät töissäkin ja kaikkea..

Meillä oli niin K18 vappu kun olla ja voi. Kylään tuli ihana Kosti-poika (2,5 vee) ja hänen äiteensä. Isäkin tuli paikalle iltavuoron jälkeen. Söimme hyvää naudanpihviä ja salaatteja, meillähän on Paulan kanssa tapana varata ruokaaa pienelle komppanialle, niin myös tällä kertaa: oli kolmenlaista salaattia, pihvejä, makkaraa, jälkiruokaa  jne jne.. Ennen Kostamuksen nukkumaanmenoa kävimme tyttöjen ja Koden kanssa saunomassa, väliajalla pistimme pojan leikkimään Jounin kanssa että saamme pikkasen kovempia löylyjä. Sen verran rennosta jätkä otti, että kuulemma aika heti oli heittänyt kylpytakin lattialle ja touhuili siinä nudistina! Emme valvoneet kovinkaan myöhään emmekä juoneet tuhottomasti, mutta oli tosi mukavaa. Kiitoksia vieraille!

2. toukokuuta oli Haminan moottoriseuran kesäkauden avajaisajelu, oli aika pitkä reitti mutta ilma suosi taas motoristeja ja meitä oli ihan kiva joukkio liikkeellä:

1241406702_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kotiin päästyämme päätimme osallistua myös iltajameihin kerholla. Siellä oli bändi, soittivat hyvää ja monipuolista musiikkia. Hauskaa oli tanssia taas pitkästä aikaa tuon oman körilään kanssa. Aamuyöstä kotiin, oli jo aikakin. Minä olin lauantaina herännyt 4.45 (tiedän, olen mummo!!) ja alkoi vanhaa jo väsyttää..

Nyt alkaa uusi viikko uusine kujeineen. Päätin viime viikolla että alamme käymään salilla aamupäivisin, iltaisin kuitenkin on välillä noita harjoituksia Kusiman kanssa sekä muuta ohjelmaa.. Muutaman viikon päästä lähdetään sitten mopon kanssa kokoontumistajoon. En olekaan ikinä käynyt!

-t-