Löysin tällaisen (http://koirakuvahaaste.wordpress.com/) mielenkiintoisen kuukauden kuvahaasteen, johon aion "paneutua". Koiristahan on tietysti kymysys.

Vaikkakaan enää ei ole maaliskuu, ei huhtikuullekaan ole ehditty uutta haastetta heittää. Osallistumme tähän siis ensinmäiseen kuvalla, josta toivottavasti selkiää pakkaskelien touhuilut. Meillä leikittiin, ja PALJON!

Laadullisestihan tämä ei varmasti ole parhaita, mutta selvittänee nuorimmaisten liikunnan ja venytysten määrän kun he kahdestaan telmivät. Itse joskus jo väsyy katsellessaan, sen verran on menoa ja meininkiä!

 

Tämän lisäksi haluan kiittää omaa ihanaa Kepoani tästä alkukeväästä. Vähintään kolmena päivänä viikossa minä tyttö riennän kuvassa esiintyvien nuorukaisten kanssa erilaisissa harjoituksissa tai itsekseni luennoilla/kokouksissa ja sinä ihmeellinen aina vain jaksat tukea ja kannustaa minua . Torstaisin raukka et uskalla edes nukahtaa sohvalle kunnolla, koska torstai on aina ollut siivouspäivä ja Hallitus on treenaamassa. Eli sinä, rakas Keponi, siivoat itseksesi. Minua odottaa kotona kylmä olut ja lämmin sauna, et uskokaan mitä se minulle merkitsee!

RAKASTAN SINUA!

-t-