Kuukauden kuvahaasteena ( http://koirakuvahaaste.wordpress.com/ ) on tämmöinen:

"Huhtikuun kuvahaasteena on ottaa kuva koirasi ärsyttävimmästä puolesta. Onko se remmirähisijä, kerjääkö se häiritsevästi vai avaako se roskiksen joka kerta kun olet poissa? Kuvaa oma pinnankiristäjäsi nyt!"

Heti tuli mieleen yksi kuva tästä aiheesta, koiraahan tässä ei ole mutta voitte arvata kuka meitin kolmen koplasta saattaisi olla syypää:

On siis suunnattoman ärsyttävää kun tuholainen kaataa täyden vesikipon koirien huoneen lattialle! Niiden levitettävä sohva on märkä, lattia lainehtii ja huonehan ei ole vesieristetty! Onneksi tätä tapahtuu enää harvemmin.. *koputtaa puuta*

Toisena asiana juolahti mieleen kesäiset ongelmat kukkien kastelun kanssa. Vesiletkun esiintullessa alkaa kuulua mekkalaa ja suutinosa onkin jo saanut kamalasti osumaa valkoisista hampaista. Tässä kuva kertomassa mitä odotamme ensi kesältä:

Ja kolmannesta koirastamme kanssa yksi. Almalla on tapana tasaisin välein änkeä itsensä tuohon häkkiin, vaikkei ihan meinaa mahtuakaan. Pelottaa, että koska jompikumpi menee rikki tuosta ähellyksestä. Almahan on vanhus ja selkärangasta on jo nikamien välejä rikkoutunut ja rouva on taipumattomampi kuukausikuukaudelta, mutta aina vaan tätä on yritettävä:

Tulipa siitä varsinainen vuodatus

-t-