Ihanaa sitä on viimeinkin maassa enempi kuis sentti!

Viime viikonloppuna rentouduttiin kunnolla ja nautiskeltiin ja kiduttiinkin hetkittäin. Perjantaina tottiksen jälkeen juotiin olutta/drinksuja ja yhden aikaan yöllä päätin että me lähretähän Haminan yöhön. Oli mukavata, vaikken yleensä viihdy seurahuoneella: en yksinkertaisesti tunne tästä kylästä oikeastaan ketään! Nyt oli muutama tuttu/kaveri liikkeellä samaan aikaan  ja pääsin/-mme juttelemaan muidenkin kuin toistemme kanssa. Lauantaina oli AIVAN kuolema olotila, tosin kolme maagista ässää hieman pelasti tilannetta päikkäreiden lisäksi.. Illalla minä kaunistauduin niin hyvin kuin tällä muotilla on mahrollista ja Jounikin oli lähtiessämme kotoa NIIIIIN komia! Olimme AKI:n (Ala-Kymen Insinöörit) kautta tilanneet illaksi ohjelmaa: Kotkan teatterissa My fair lady ja ravintola Fiskarissa illallinen. Teatteri oli ok, nyt on musikaalikin tullut nähtyä mutta se illallinen.. AAAAAHHH!! Jos olisimme tienneet että viini virtaa ja kahvin kanssa saa konjamiinia, olisimme varmasti vakavasti harkinneet perjantain baarikeikkaa ja hankkineet lauantaiksi kyydin. Alkupalaksi Ceasar-salaatti (miten lie kirjoitetaankaan aikuisten oikeasti), pääruoaksi karitsaa ja jälkkärinä cappuzinojädeä kerman kanssa.. Ja palan painikkeena niin puna- kuin valkoviiniäkin.. Voi luoja, oli se koko rahan arvoista . Tosin kotimatkalla laskeskelimme (ja varmasti alakanttiin) koko illan hintaa ja päädyimme noin 200 euroa per pariskunta ja melitä laskutettiin 50 euroa per pariskunta. Very nice..

Sunnuntaina mätsäreihin, kotona ruokaa ja sitten Jounin papan kautta Kouvostoliittoon miun iskälle kylään. Timiäinenkin oli tulossa. Sieltä hautausmaan kautta kotio.

Kuisma diggaa lumesta ihan sikana. Rankkoja nuo lyhyetkin lenkit kun jätkä menee neliveto päällä, vailla pitoa tosin, ihan koko ajan ja Almaa taas saa vetää perässään kun HÄN ei lumisateessa/vesisateessa halua kävellä eikä mennä hankeen eikä eikä eikä.. Tässä huvitusta tuolta pieneltä ihan omalta kotipihalta:

Tällaasta. Viikonloppuna saatamme mennä meitin iskän mökille Jaalaan kalastamaan siikaa. Minäkin saatan päästä työhön kiinni etes pieneksi toviksi jälleen, kävinhän jo viiden päivän rupeaman vetäsemässä.. Oli se aika rankkaa.. Kotonaolemiseen on jo niin tottunut nääs.

(edit. 12.11.2009 Kuisman kisailut tänä vuonna: Kaakon käyttökoirien mestikset. Jälkikoe, vuonna 2009 aloittaneet-luokassa, 4. sija, pisteitä 58,25/60. Tottisosuus, pennut 0-12kk & kokemattomat harrastajat-luokka, 6. sija, pisteet 47/60. Ei siis hyvin muttei huonostikaan?!)

-t-