Tänään oli tiedossa kuntaseitsikkokierros joululahjojen jaossa, sekä kinkun vienti mummolaan. Kuulemma koemme ensi viikolla vastaiskuja?!

Paulalle+muulle Sihvolan perheelle, eniten Paulalle, olin luvannut väkertää suuresti himoitun mangonmakuisen juustokakkuni ja niinhän minä perjantaina sitä väkersinkin! Mutta kehut tuntuivat isosti hyvältä! Tässä minun lempparilapseni:

Kosti-kultainen, tästä pojasta olettekin "joutuneet" lukemaan paljon. Ja seuraavana hänen pikkuveljensä, vielä nimettömänä Ukkona Jounin sylissä (eikö näytäkin luonnolliselta?):

Siinä olivatten poikatonttuseni

Almasta on tullut ihan ADHD steriloinnin jälkeen! En muista että olisi etes Karun kanssa leikkinyt mäin paljon kuis nyt Kuisman kanssa. Ihan on joutunut tosiaan pidättelemään ja kieltelemään ennen tikkien poistoa. Ainut negatiivinen muutos rouvassa on se, että nykyään kerjää meiltäkin ruokaa. Siis asia joka ei IKINÄ ole toiminut meitin kanssa, ennemmin saa avarista molemmat kuin taivumme kerjäämiselle !! Eli nykyään täällä lokinkadulla on KAKSI ADHD tapausta: 10 kg Kuisma Pastori ja 50 kg Alma Bullmasteri!  Ja meillä kaikilla oli NIIIIIIIN muuukaavaaaaa??

Tämä on vasta leikin alkua..

Kenellä on ne drakulanhampaat???

Pientä jurotusta havaittavissa??

Ihanaa havaita kuinka positiivisesti tuo musteri on muuttunut leikkauksen jälkeen. Nykyään jopa heiluttaa häntää ja tanssahtelee pikku fifeille lenkillä eikä nuole huuliaan tai puhku! Rouvasta on tullut positiivinen?! WTF?? Fine by me!! Nuo Icebugit ovat olleet IISOO apu näillä lenkeillä tikkien aikana, muuten tämä narttu hihnan toisessa päässä olisi moneen otteeseen mennyt ja kovaa! Alma olisi yksi AAMU (ja tämä kyseinen yksilö ei herää kunnolla ennen kymmentä aamulla) halunnut kovasti alkaa painimaan Kuisman kanssa lumessa -20 astetta pagasta.. Juu ei sopinut tälle naiselle, kun leikkiinhaluavalla oli ne isot rivit tikkejä mahassa ja kyljessä.. Huh huh mitä toimintaa.. Ei siis paljon tuo ikä paina ?!

Sellaasta. En muista kirjoitinko jo moottoripyöräseurojen (HamSMK & AKMS) pikkujouluista?! No kuiteskiiiiii.. Siellähän oli lystiä! Ruoka ol hyvvee ja niin ol seurakii.. Pukki ja muori esiintyivät "hieman" epäilyttävissä asusteissa aluksi, mutta tulihan ne todelliset luonteet lopuksi esille: pukilla essua ja leobardistrinkiä ja muorilla mustaa korsettia ja helistin-sukkanauhaliiviä !! Lahjatkin saatiin, ollaan siis oltu kilttejä?! Tai jotain.. Moponkin sain..

Mutta kaikille hyviä pyhiä ja lukemisiin!

-tiina alias pressös-