Aah, viime aikoina minä olen ollut ylikylän tyytyväinen koiralaumaamme. Sen sisäinen kemia paranee päivä päivältä, eli Almakin lähtee leikkeihin mukaan. Tosin väsymyksen tasoista riippuen siitä saattaa helposti seurata tappelun makua. Sen saimme tuossa jokunen tovi sitten huomata kun kaksi vanhinta alkoivat ottelemaan suhteellisen tosissaan, eikä minun PER***Ekään meinannut tilannetta lopettaa!

Olen käynyt Kuisman ja Oton kanssa hakutreeneissä muutamaan otteeseen. Ekalla kerralla Bolttiksella oli ilmaisuharjoituksia ja ilmavainuharjoittelua, molemmat meni paremmin kuin olisin osannut uneksiakaan! Silloin Otto vain hengaili mukana. Toisella kerralla teimme Kuismalle ihan kunnon piilon ilmaisulla, tosin niin että Kuide näki että maalimies menee piiloon. Mutta hän menikin pimeään konttiin sisälle! Suurimmaksi esteeksi meinasi tulla kaksi AIVAN KAMALAA ritiläporrasta! Hui kauhistus! Kaikista esteistä huolimatta valkoinen arjalainen paineli viimein etsimään kadonnutta setää konttiin ja juoksi luokseni pienen pienillä kehoituksilla "rullan" kanssa ja sitten lähdettiin katsomahan jotta mikä siellä oikein olikaan. Ja tätä ette hevin usko: kolmannella haulla päästin Kuisman kokonaan liinasta irti! Ja se palasi rullan kera, odottii kiinnilaittoa ja sitten käskystä vasta näytölle!  

Tässä hieman kuvan tyylisiä ulkoleikeistä pojilla:

Kukkulan kuninkaat, tosin Kuisma tipautti Oton vuorelta eikä päästänyt takaisin:

 

Eli enemmän ja vähemmän liikettä päivittäin Rallin veljeksiltä, ellei hellapoliisi pistä leikkejä kesken .

Jatkamme harjoituksia, kyllä minä tuosta pienestä valkoisesta vielä PeHa-koiran askartelen ja yönmustasta PaHa-eläimen! Nyt viikottain tottista ja hakua, lumien sulettua jälkeäkin johonkin väliin..

-tiina-

 

ja jouni editoi rallin veljesten ensi-iltavideon http://www.youtube.com/watch?v=CqCG4sx3Qsk