Nyt kyllä oli parasta että tein tämän talven viimeiset lumityöt! Minä en jaksa enää!   Ja ainahan se sataa öisin, jotta se seuraavan päivän aikana ärsyttää vaan miuta ja minä tyttö puksaan sitä noiden jumalattomien vuorien päälle.. Ja kun olen saanut sataneet kolattua ja käytyä suihkussa, niin enköhän heti kuule aura-auton äänen -> lisää kolattavaa Presösille  ! Ensi talvena ei mun puolesta tartte tulla lunta ollenkaan!

Nyt kun tuo on saatu pois mielestä, niin siirrytäänpäs mukavempiin asioihin. Kuisman kanssa haimme uutta puhtia treenaamiseen viettiseminaarista by Ekybelgit ja Juha Korri. Olimme päässeet harjoituskoirakoksi ja ehkä tämä tyhjyyttään humiseva pää sai otettua hyviä neuvoja mukaansa ja tottis löytäisi AIVAN uudet urat!? Kuvia voin lisätä joskus, kunhan kasvattaja Heljä niitä miulle asti jakaa..

Aloitettiin miehen kanssa uusi harrastuskin tuossa kun käytiin tutustumassa kahvakuulatreenamisen saloihin. Nyt alkaa olla viimein kaikki lihakset taas normikunnossa ja seuraavat reenit on huomenna! Että kauan tätä iloa jatkuikin ..

Olipa hyvä että siirryttiin siihen etenevien ryhmään tottiksessa. Saamme kovasti itsestämme irti treeneissä ja Kuismaakkeliskin on hippasen naatimpi niiden jälkeen. Joutuu työskentelemään aikalailla kovemmin.

Tilasin isäni pyynnöstä erätukusta riistakameran, josta puhuinkin jo aiemmissa teksteissä. Nyt on testikuvaa omalta pihalta, yllättävän ison alueen se ottaa tarkkailuun. Jounikaan ei lauantaiyönä päässyt salaa tulemaan kotiin kun kamera reagoi jo ulkovalon syttymiseen! Tässä päiväkuva:

Ja sitten pimiäkuva:

Kyllähän noiden kuvien tason perusteella voisi kuvitella että mökilläkin erottaa onko tontilla kulkenut karhu vai minkki?! Ja jos se pimeässä erottaa Boltin, jota oma digijärkkärimme ei tee, niin erottaa se sitten vaikka ja mitä! Ensi kesää odotellessa..

Sellaasta tällä kertaa. Ei paljon asiaa mutta kuitenkin!

-presös-