Moron,

Lueskelin tuossa Kuisman siskon Aidan ja sen "veljen" Urpon yhteiselämästä. Täytyy sanoa, että hyvin paljon on samaa meidänkin katon alla. Kuisman ja Alman suhde on kehittynyt alun hetkistä kovasti.

Alussa tosiaan Almalla oli pieniä vaikeuksia sietää Kuismaa, tyyliin voisko ton jo myydä pois tai jotain.. Ilme ainakin näytti ihan siltä. Siitä pikkumies on hellyyttänyt Alman sydämmen ja tuntui siltä että Kuisma sai tehdä Almalle ihan mitä tahansa. Rajoja on kuitenkin alkanut tulla. Olisiko tuo ollut jonkinasteista pennun opettamista tai jotain..

Alman ruokakupissa olevaa ruokaa ei jaeta koskaan. Se ehto noiden elämässä on aina ollut. Harvinaisia "herkkupaloja" jos saavat, niin niiden murusia Kuisma saa kyllä hakea jos niitä Almalta tippuu.. Jos ehtii.. Siankorvasta en ole niin vakuuttunut.

Naamassa, korvissa ja iholla voi roikkua melkein miten tahansa. Alman "astumista" Kuisma ei mielestäni ole koskaan oikeastaan tehnyt. Mistä lie johtuu, kun lelut ja vieraat (vierailulla olevat) koirat saavat kovaakin kyytiä. Joskus tuosta puremisesta ollaan oikein yllytetty ja kannustettu Almaa komentamaan. Mut kaipa se itse tietää mitä tekee.

Takapuolen haistelusta on nyt komennettu. Samoin jos Alma makaa omalla sohvalla ja tahtoo nukkua. Sinne ei saa tolkuttoman kauan mennä härkkimään. Pomppimaan päällä ja puremaan.. Lähtö tulee. Ihan oikein pikkuapinalle. Leikit menevät koko ajan kovemmiksi. Alma opettaa uusia lähestymistapoja. Pyöräyttelee välilä pikkuista tassulla tai kuonolla selälleen ja hyökkää "kirputtamaan" Kuismaa kaulasta. Toisinaan taasen Alma makaa selällään ja antaa oikein kaulaansa Kuisman purtavaksi. Kovaa meuhaamista saadaan seurailla joka päivä. Hermojaan Kuisma ei Alman kanssa ole menettänyt. Siis hermostunut niinkuin väsyneenä vieräilijoiden kanssa on käynyt. Tiina voi tosin korjata tuon luulon minulta jos olen väärässä.. Alma heittäytyy halutessaan vaan passiiviseksi. Vetäytyy makoilemaan ja ilmoittaa äänellä, että nyt muuten riitti. Kuismalle sillä on sen verran rispektiä, että toimii.

Leikkitauot nukutaan vierekkäin milloin missäkin. Ja isäntäväen vetäytyessä tupakalle tms. pihalle, Kuisma hakeutuu Almaan kiinni ihmettelemään miksei me päästä mukaan.

tällaista vähän: -j