Onnittelemme siis Piristeen 1. parsonpentueen kaikkia jäseniä kaksivuotistaipaleen suorittamisesta! Pitääkin mennä Boltille ostamaan lahja, joku lelu varmaan!

Lisäksi suuntaan Isännälle suuren kiitoksen ja rakkauden tunnustukseni.  Näillä näppäimin on rakkaustarinamme alun vuosipäivä, vaikkemme tarkasta päivästä olekaan suuremmin varmoja. Sehän niin riippuu siitä mistä lähtölaskenta aletaan laskemaan. Kolme vuotta on mennyt nopiasti sinun kanssasi.

Koiruudet ne lähtevät huomisen työpäivän aikana mummille ja ukille hoitoon. Näin ollen me saadaan laatuaikaa ihan kaksisteen koko viikonlopuksi. INANAA! Varmaankin suuntaamme keskelle synkkää metsää Jaalan ja Mäntyharjun puoleen väliin. Kalastamme siikaa ja vahdimme haulikko olalla kauriita. Kynttilän valossa saunan jälkeen pelaamme hellassa palavan tulen lämmössä skumppalasit käsissä Trivial Pursuitia . Ja tämä on meidän mielipiteemme romantiikasta! Melko täydellistä.

On tässä kaikessa onnessa myöskin huonoja uutisia tullut Lokinkadulle . Pari viikkoa sitten, koirien kynsiä leikellessäni, löysin Alman nisästä luumun kokoisen möykyn. Tilasimme eläinlääkärille ajan ja hän löysi kaikkiaan kuudesta nisästä mökkylöitä. Ja kaikki nämä on tullut muutamassa viikossa! Siellä otettiin myös röntgenkuvat, veri- ja virtsanäytteet. Onneksi syöpä ei ole levinnyt ainakaan keuhkoihin, mutta virtsakokeesta ilmeni tulehdus. Myöskin sydämessä on nykyisin sivuääni, keuhkoverisuonissa rappeumaa ja muutama selkänikama ei enää taivu mihinkään suuntaan. Antibiootit ja särkylääkkeet ovat helpottaneet Alman oloa tällä hetkellä.

Poistimpa hieman tekstiä, koska isäntä sai puhelun äsken eläinlääkäriltä. Kaikki arvot ovat matamilla sellaiset, että leikkausta suositellaan. Pyrkivät yhdellä leikkauksella ottamaan kaiken ylimääräisen pois ja vähän "varoaluetta" nisien ympäriltä. Että toivokaamme, että pääsemme leikkauspöydältä kotio!

Olemme pikkuhiljaa alkaneet etsimään itsellemme käyttölinjaista labradorinnoutajaa metsästyskoiraksi. Yksi varaus meillä olikin jo vetämässä, mutta sinne syntyi vain kaksi pentua. Nyt tarjolla olisi Kuisman siskon omistajalta meitä houkuttelevasta yhdistelmästä pentu, odotamme vain hieman lisätietoa töidemme jatkosta. Anteeksi Iina, että meillä kestää.. Vastaamme niin pian kuin mahdollista!

-tiina-