Onpas aika hurahtanut nopeasti. Kevät etenee, lumet sulaa ja lämpötilat nousee. Niin ulkona kuin itseni sisällä.. Lumi EI sula tarpeeksi nopeasti koskaan keväisin, nyt sentään pystyn kiertelemään ulkona seuraamassa sulamistilannetta. Ennen tein sitä kerrostalon ikkunoista ;) Tiedän, kaikki ruuvit ei ole tiukalla keväisin Kieli ulkona. Tahtoo nähdä mitkä viime kesän istutuksista on selviytynyt talven yli sekä päästä ajelemaan sen kaksipyöräisen kanssa!!! Hirvesäti myös harrastan kotona yksin pihasuunnittelua, itseni kiusaksi tilasin myös taas uuden taimilehden! Toinen tulee tässä lähiaikoina postilaatikkoon..

Lauantaina kävimme juhlimassa etukäteen mummoni 80-vuotis syntymäpäiviä nykyisessä Kouvolassa, ent. Anjalankoski. Oli mukava nähdä sukulaisia, kaikkia kun ei kovin usein näe. Hurahti se päivä ihan syödessä ja jutellessa.

Sunnuntaina kävimme Kuisman kanssa kyläilemässä Elli-tytön luona. Pellolla olikin hyvä kirmailla, aurinkokin paistoi NIIIIIN ihanasti!! Muutama otos leikin tiimellyksestä:

Onneksi tuo Elli on lämmennyt Kuismalle, että tuota peuhaamista on mukava katsella! Alkavat olla samankokoisiakin jo, tosin Kuide taitaa voittaa painossa jo nyt!!

Molemmilla meidän perheen koirilla taitaa myös olla kevättä rinnassa. Almakin tunkeutuu ulos mukaan tupakalle melkein joka kerta ja nuuhkii tyytyväisenä ilmaa. Kaksikko myös leikkii ulkona paljon enemmän kuin ennen -> Alma jahtaa ja blokkaa Kuismaa. Eilenkin miesi lensi suoraan mattotelinettä päin Alman pysäyttäessä juoksun.. Onneksi ei sattunut mitään!! Alman kanssa leikkiessä Kuidella on kaikki niskakarvat aivan pystyssä, en käsitä miksi! Yrittääkö näyttää isommalta ja pelotella Almaa?? Silmänisku Kuismalla on melkein kaikki legot kulmahampaiden välistä vaihtunut tai edes tippuneet pois, ei taida jäljellä olla kuin kolme vanhaa pientä tikaria..

Sellaista. Tänään ajattelin leipoa hieman porkkanasämpylöitä (TAAS) sekä inuroida lelujen palasia pois lattialta sekä mennä koirien kanssa Pauliinaa vastaan koulusta. Tekemistä onneksi siis vielä itselleni keksin näinä pitkinä lumisina päivinä.. Huomenna varmaan kirmailen Robbariin hakemaan EDULLISEN kukkasipulipakkauksen (9,99 euroa ja 150 sipulia), jotta saan muutaman tyhjän kukkapenkinkin täytettyä lumien sulettua pois.. Sinänsä on hyvä etteti tuo ranskalainen tuolla pihalla toimi (eikä se enää ilkukaan minulle kovin pahasti), koska hyötyliikuntaa tulee saatua enemmän kuin tarpeeksi. Jos kaupunkiin haluat mennä nyt, niin takuulla kävelet!!

Mutta hauskaa kevään odotusta itsekullekin lukijalle!       -t-