Noniin, kohta se olisi taas lokakuu.. Ja sinne minä olen kehittänyt paljon tekemistä!

Olen ilmoittanut Kuisman Speedrace-kisoihin Kotkan Karhuvuoreen 3.10. Jätkä on sen verta korkea että mennöö Medi-luokkaan, vaikka yrittikin estellä mittausta. Sen verran sain tolkkua mitasta, että 35 senttiä jää hyvin paljon selän alapuolelle..

11.10 olisi sitten vuorossa Erkkarit Hyvinkäällä. Olen kuullut että sisaruksiakin on tulossa niin osallistujiksi kuin vierailijoiksikin paikalle. Kiva kiva! Saadaan melkein koko perhe paikalle kun äiskä ja iskäkin on tulossa .

Menin myös ilmoittautumaan Kaakon Käyttökoirien perinteisiin maastokisoihin jäljelle Kuisman kanssa. Halusin sinne esineitä enkä keppejä, pitänee kokeilla ennen sitä jollain jäljellä?! Katsotaan montako olutta tarvitsen sen jälkeen hermoilleni.. Samaan kisaan kuuluu myös tottisosuus (  ), joka järjestetään 30. päivä. Ja siellä muut harrastajat saavat nauraa sytämensä kyllyydestä kun me Boltin kanssa töhöillään siellä! Toivomma että herra on sinä päivänä juuri otollisella tuulella ja korvat pysyvät auki, enkä minäkään toivottavasti jännitä -> hölmöile ihan kuolettavan paljon kentällä..

Että ensi kuussa olisi sitten tekemistä. Enemmän jälkeä treenaamaan ja tottistelua!! Eiköhän me sillä jotain saara aikaiseksi!?

-t-