Onpa ollut viikko!

Maanantaina kävimme merellä kalastamassa Kultsun kanssa kahrelleen. Kamala tuuli ja melkein tuli merisairaus! Saaren läheisyydessä otettiin vielä parit heitot ja juotiin tölkilliset oluet ja sitten kohti rantaa. Yhteensä kodista-kotiin aikaa meni about 2 tuntia. Alkaa tuo venhon laskeminen ja nostaminen rutinoitumaan!

Jouni aloitti tiistaina brassijujitsun uudelleen, vuoden tauon jälkeen. Tekee ihan hyvää kun siinä on kuitenkin rankka alkulämmittely sekä venyttelyä. Ja minä olen saanut firmalta luvan painella taas hyvin mielin Haminan naisvoimistelijoiden jumppiin, he maksavat vuoden jäsenyyden taas! Antaa Tiinan jumpata, kuten vastaus kuului ylemmältä taholta!

Tiistaina tottistelin Kuisman kanssa lähialueen nurmikoilla. Kiusaa pientä, kun on juoksuisia narttuja kävellyt siinä. On meinaan yhdellä karhukoirallakin tässä lähialueella juoksut, tai ainakin tuo sillälailla huuteli tytön perään yksi ilta.. Meni hyvin ja kotipihalla sitten otettiin kapulanoudot ja leikit. Keskiviikkona Mea ystävällisesti kutsui meitit jälkeilemään metsään. Ja Kuisma meni niin motivaatiolla että! Mami on ylpeä ja onnellinen että se vielä kiinnostaa vaikka näytti yhdessä välissä vähän heikolta. Kokeilimme myös esineruutua. Aluksi minulla, tollolla, ei ollut nameja ja Kuisma onnellisena paineli pitkin metsiä hanskat suussaan! Toisella kerralla haki esineen hienosti ja palautti minulle! IHANA POIKA!!

Joku älypää, minä, en ole etes ajattelut että uros nyt voisi mennä juoksuista NIIIIIIIIIN sekaisin ettei toimisi treeneissä! Tosin tällaista "ongelmaa" minulla ei ainoastaan urosten omistajana ole ollutkaan aiemmin. Mutta Mea mainitsi että Kuisma työskentelee noin vaikka onkin se juoksuinen narttu kotona, sitten tuli se ahaa-elämys. Nii-iin se voi hyvinkin vaikuttaa joihinkin uroksiin, mutta ei meitin työmotivoituneeseen Kuismaan

Torstaina menimmekin jälleen kerran sorsastamaan. Ja oli huonoin ilta koko kautena! Nähtiin kolme sorsaa, mutta kertaakaan emme päässeet ampumaan. Tai siis Jouni ei päässyt, minähän olen vain koiranohjaajana paikalla . Mutta edelleen kehun Boltia, että hän oli taas rauhallisempi kuin aiemmin ja vapaan uskalsi hyvin pitää. Pysyi koko ajan lähellä haulikkomiestä! Ei Bolt eres yrittänyt itsemurhaa kuten yhtenä kertana: veneen perästä vain takajalat veneessä räpiköi pää veden alla.. Ottaahan se päähän kun ei töihin pääse !

Perjantaina painelimme prätkän kanssa Kouvolaan Kostipojan 3-vee synttäreille. Lahjaksi hää sai Autot-palapelin ja pelikirjan sekä opetellaan liikennemerkkejä pelin. Taisi poika tykätä lahjoista ja vanhemmat pääsevät mukaan geimeihin enempi. On se vaan NIIIIIIN ihana poika, voisin varastaa meille  heti paikalla kun omaakaan ei ole vielä näköpiirissä..

Tänään olikin firman syyshässäkkä. Pienellä porukalla painelimme luontopolkua pitkin metsälammelle kalastelemaan / pitämään onkikilpailut. Jouni voitti (otti itselleen sen meitin vakio haukikuvan), minä sain vain lumpeenlehtiä sekä pohjasammalta.. Söimme laavun äärellä minun tekemiä kolmioleipiä (ilman kolmiota) sekä kaalisalaattia, kaupasta ostettua perunasalaattia ja makkaraa. Joimme myös muutaman olusen.. NAMI NAMI!! Mahat killillään tovi juoruiltiin, tai siis keskustelimme ajankohtaisista aiheista ja sitten lährettiin kotiin.

Nyt on päikkärit vedetty, muutama olut mahassa, narsistin sipulit maassa ja sauna lämpiämässä. Jouni on viemässä koiranhoitaja Pauliinaa kotiin. Kiitos Pauliinalle hoidosta, ihana saada myös vapaata tuosta seksimeiningistä (kateellinen?!).

Ensi viikolla aika pitkälle samanlaiset kujeet odottamassa.. Eli ei uutta auringon alla..

-t-