Perjantaina meille syntyi laumaan lisäystä!  Tai ei siis meille Lokinkadulle, vaan Iihin. Mimmi-mamma pyöräytti kokonaiset seitsemän pentua; viisi komiata poikaa ja kaksi trinsessaa.

Tammikuun kolmantena viikonloppuna olisi tiedossa reissu pohjooseen lasta adoptoimaan. onneksi on paljon tekemistä ennen sitä ja viikollakin töitä, niin aika kuluu nopiammin.

Tässä mamman (ja kuisman siskon) blogiin linkitys: http://mimmizaratuuli.blogspot.com/ . Ehkä sinnekin ilmaantuu mustista myyristä kuvia, kunhan tilanne tasaantuu pentulootassa! On myös linkkivinkeissä nimellä Mimmi, Zara ja Tuuli..

Ja Kuisma on kutsuttu mukaan. Toivotaan ettei muilla tytöillä ole silloin juoksuja, jolloin suunnitelma onnistuu! Turpaahan se varmaan niiltä saa, sen verran vajaat nuo gentlemannin elkeet ovat pienellä valkoisella ..

Sellanen päivitys..

-tiina-

p.s. Voisko joku viksu kertoa miksi nuo meitin tekstit on pompsahtanu ärsyttävästi tuonne vasempaan laitaan, vaikka mihinkään asetuksiin en ole koskenut?! Kun en niistä mitään ymmärrä.. Edit. Taisin keksiä :D