Nyt on sitten käyty työkkärissä, vissiin turhaan. Kuulemma yrityksemme on tehnyt ryhmäilmoituksen lomautuksistamme, ei kukaan meille vaan ollut kertonut! Mutta se nyt ei ole mitenkään ihmeellistä ja uutta tuossa firmassa, miksipäs meidän pienten ihmisten tarttisi mitään tietääkään?! Tulipahan samalla käynnillä käytyä kaupassa leipäostoksilla.

Jounilla se varmaan on ollut "mukavaa" töissä, kun me kaikki nuoremmat suunnittelijan perhanat olemme lomautettuina ja töissä ei ole kuin hänen lisäkseen kaksi ihmistä. "Toimistopäällikkö" ja toinen projektipäällikkömme. Olen pahoillani sinun vuoksesi kultaseni!!

Nyt sitten muistin ottaa metsään karmerankin, tosin yksin tuo kuvaaminen on hieman hankalaa. Kun en edelleenkään tuota Almaa oikein uskalla vapaaksi päästellä yksin ollessani. Kuisma meni taas nätisti, löysi kepinkin järsittäväksi.

Mitäs sinä olet löytänyt syötäväksi?

Yritin kyllä ottaa VAIN Almasta sivuprofiilikuvaa, mutta tuo pieni miesi ehtii joka paikkaan!

Hyvähän se on noinkin!

Tänään vielä jos painelisi käppäillen pikkasen hankkimaan Balancea naisvoimistelijoiden tunneilta, niin siinähän sitä touhua tälle päivälle onkin ollut! Ja raitisilmamyrkytys varmaan iskee!!

Sellaista ja tällaista.

-tiina-