Aivan ensimmäiseksi vastaan Get Inspired-blogin (http://blog.getinspired.fi/blog/3089769/) haasteeseen. Aiheena on jalat.

Aloitan muutamasta minua erityisesti viehättävästä koriste-esineestä:

Jälkimmäisen saimme vastikään Jounin vanhemmilta tuliaisiksi Kuubasta. Esine on pulloteline, minusta sillä on jalat kivasti solmussa ja rullalla.

Seuraavaksi esittelen kaksi laumamme eläväisintä yksilöä jalkojen muodossa:

Kas siinä ja ihan on tänään otetut kuvat.

Itsepäisyyspäivän lisäksi tänään oli hakuryhmämme kauden viimeiset maastotreenit. Paljonhan emme syksyllä olleet treeneissä mukana, kun oman järkiryhmäni vetäminen ja metsästys vei sen verran aikaani.. Ei ole viikossa tarpeeksi päiviä eikä vuorokaudessa tunteja, mutta ei minun energiatkaan ihan mihin asti riitä!

Ihana on ollut treenata hyvässä seurassa, ei mietitä vain omien koirien edistymistä vaan koko ryhmän kehittymistä harjoittelevista kisakoiriksi! Kiitos kaikille osallitujille tätäkin kautta, olette mainioita ihmisiä ja neuvonantajia!

Häistä ihan vaan sen verran että, ruoat ja bändi on nyt varattu. Mekon voitin itselleni, sen pitäisi saapua kotiin tammi-helmikuussa. Hommat on sen verran hyvällä mallilla, että voin alkaa keskittymään vaikka joulun odotukseen/järjestämiseen!

Aaton haluaisin kovasti olla vaan kotona. Paistaisimme kinkkua pitkin yötä, aamulla tekisin riisipuuroa luumukeittoineen, päivällä voisimme (jos on kiva ilma) käpötellä koirien kanssa hautuumaalle, siitä saunaan, jonka aikana laatikot muhisivat kaikessa rauhassa uunissa ja sitten syötäisiin. Oi kun olisi ihanaa olla omassa rauhassa, ilman autoilua ja kiirettä ja ja ja..

-tiina-