Nyt on mulla ja Kuismallakin ollut pakkolepoa tämä viikonloppu. Suunnitelmissa oli jälkeä ja hakua, mutta asiat eivät aina mene kuten suunnittelee!

Torstaina Jounimus haki Almusterille lääkkeitä virtsatietulehdukseen ja valeraskauteen. Olimme huomanneet, ettei rouva halunnut käydä pissalla ja utarekiskot olivat jokseenkin rankasti turvoksissa.. Kotiin tullessamme huomasimme, että Valkoinen arjalaisemme oli jälleen oksentanut huoneeseen. Tällä kertaa tosin useaan otteeseen! Annoimme hieman nappuloita, koska ajattelimme vatsan olevan vain nin tyhjä että hapot pakottavat oksentamaan. Muutama tovi ja kaikki ulos suun kautta. Oksenteli sitten koko illan ja kävelyllä ollessamme totesin että on kaverin maha on muutenkin löysällä.

Perjantai aamuna soitto Kouvolan Eläinlääkäriasemalle ja kutsuivat samantien sinne. Laittoivat pojan tiputukseen kuivumisen vuoksi. Olivat ottaneet verikokeita ja röntgeniä ja oksetuttaneet, mutta tarkkaa tietoa vaivasta emme saaneet. Tosin veikkasimme että Alma oli torstaina oksentanut koirien huoneessa lääkkeensä+nappulat. No Almahan syö ruokanappulat, mutta tasan jää antobiootit syömättä ja Bolthan syö ahmiessaan vaikka ja mitä. Eli lopputuloksena olisi antibioottien yliannostus, joka sinänsä sopisi oireisiin paremmin kuin se syöty vanu: pahaa oloa ja kourusteluja. Torstai-iltana meinaan tärisi sohvalla meitin välissä.  Tuli niin mieleen vuoden takaiset tapahtumat alahammaseläimemme Karun kanssa: joka jouduttiin lopettamaan erittäin vakavan virtsamyrkytyksen ja  munuaisten vajaatoiminnan vuoksi aikalailla tasan vuosi sitten. Ja näin Kardaanikin oli oireillut, siksi emme odotelleet lääkäriin menon kanssa.

Kuisma oli ihastuttanut hoitohenkilökuntaa reippaudellaan. Oli se askarrellutkin siellä: yksi tiputusletku poikki ja sitten oli poika saanut kaulurin itselleen! Tämä päivä katsellaan että mennäänkö huomenna uusiksi Kouvolaan. Pyysivätkin ilmoittamaan maanantaina olotilasta.

Tällaista meille.

edit. maanantaina 30.11.2009. Ja taas käytiin eläinlääkärissä Kouvolassa kun Kuisma ei syönyt kunnolla koko viikonloppuna niitä eläinlääkärin antamia ruokia ja kun eilen annettiin Alman kanariisi JahtiVahtia, oksensi 15 min. jälkeen kaiken ulos. Tuloksena oli tulehtuneet suolet ja ärtynyt vatsa. Mukaan saatiin droppia jos jonkinlaista sekä ruokintaohjeet ja siellä oli pistetty jo oksennusta estävää lääkitystä sekä antibioottia. Jospa se tästä, ainakin äsken meni alas pieni setti riisiraejuustomix !! Kohta uusi setti. Pitäisi varmaan ottaa töihin vierihoitoon, jotta voi syöttää useaan kertaan päivässä sekä antaa lääkkeitä?! Onneksi on toimistotöissä, niin sekin olisi periaatteessa mahrollista!

edit. torstaina 03.12.2009. Nyt alkaa näyttää hyvältä tuo Kuisman vointi. Lääkkeet ja ruokavalio tehoaa, sekä vierihoito = Skeleton on ollut mukanamme työssä. Näin sitä saa syötettyä pitkin päivää ja juostua pihalla. Ruoka on alkanut maittamaan sekä mahakaan ei ole enää niin kuralla ! Kuisman patterit alkavat olla latautuneet, harmi ettei oikein voi reenata sen kanssa.. Nyt olisi virtaa tehdä! Lepoa vielä vaan, että paranee kunnolla.

-t-