Halusin vaan kaikille "faneille" tulla tänne kertomaan, että olemme Kuisman kanssa käyneet nyt tutkituttamassa silimät ja polovet. Kumpaisissakaan ei ollut vikaavikaa vaan kaikki on hyvin! HIENOA!

Kiitoksia Mussukalle, joka ei pakottanut omalla Ranskattarellani lähteä ajelemaan vaan sain Obelixin lainaksi päiväksi!

Reissu muodostui varsin mielenkiintoiseksi kotimatkalla, kun pissapoika päätti Obelixissa lopettaa pissaamisen. Ajattelin ettei Pitkälle Shellille (Nykyään vissiin Esso?!) ole pitkä matka, käynpä ostamassa nestettä jota ruikkia tuulilasille. Kunnes mieleeni juolahti isännän pelko Veenäjän rajalle mennessä: jos ne haluaa nährä konepellin alle ja se ei aukea kun avaaja meni rikki!? Eli ihan turha olisi ollut ostaa maagista sinistä nestettä kun en olisi saanut sitä lisättyä !!!

Maailman näyttäessä hieman harmaalta jatkoin matkaani kohti Naminaa. Korjatkaa viisaat, jos väärin muistan: Taavetti-Hamina-tien varrella Paijärven risteyksessä on 80 rajoitus?! No siinä kohdilla oli Paappa tulossa Haminasta päin ja kääntyi Paijärvelle, kummemmin katselematta muualle kuin risteykseen ja minä tulla posotan vastaan! Pappa ei katsettaan kääntänyt ja ei paljon Tiina-tyttö voinut jarrua pistään pohjaan.. Onneksi ei kolahtanut! Paappa kun vielä tyylikkäästi hidasti kun eihän Mersulla nyt voi kovin kovasti risteykseen mennä!! Läheltä piti kyllä!

Sellaasta, nyt voin kunnolla alkaa pistämään pökköä pesään ja eikun näytelmien suunnitteluun kesäajalle!