Onpa ollut touhua tämä työttömän arki!

Enää ihanaiselle lumipalloheisille on penkki kaivamatta, mutta se tarvitsee multaakin. Hong Kong pelasti minut suuremmalta viherpeukaloiden kuvastovillitykseltä tällä kertaa: sieltä sai 4 taimea kympillä ja minä kahta erilaista kukkaa ostin. Muut penkit ovat siis valmiita, kunhan krookuksen sipulit saapuvat kotiin sekä maksimissaan penkit keväällä saavat päivitystä.

Kävin kyläilemässä suloisen Kostin ja hänen äiteensä luona viime viikolla Kouvolassa. Manskilla ja Hansassa oli pitkästä aikaa mukava käpötellä eikä edes vesisade saanut mieltä matalaksi! Hieman uusia alusvaatteita minulle ja armaalleni sekä itselleni keltainen pitkähihainen. Päivän kruunasi lounas kiinalaisessa ravintelissa, jossa Kostamus ihastutti naapuripöytäläisiäkin.

Viime viikonloppuna oli se "koiraleirikin", jossa reenasimme sen minkä jaksoimme/viitsimme. Kuisman kanssa menimme jäljellä back to the basics, että saamme tarkkuutta/malttia siihen touhuun. Ja olimme NIIIIIIIIN tyytyväisiä siihen ainoaan vesinoutotreeniin siellä! Oli nimittäin ensimmäiset harjoitteet veneestä. Ekalla kerralla dummyä noutaessa kiilasimme Kuisman ja rannan väliin veneen kanssa. Tämän jälkeen Bolt alkoi käännöksen jälkeen katselemaan että missäs se venho oikein on minne dummy tarttee vierä! IHANA!! Miten voikin olla ihminen näin ylpeä pikkukoirasta?! Nyt voimme hyvin mielin mennä veneellä sorsametsälle, jonka alku on jo torstaina! Täsä muutama photo lainakarmeralla otettuna, Piristeen Kennelin (http://www.kennelpiristeen.net/index.php) kuva-arkistossa on parempiakin tarjolla.

Osa mukana olleesta koiralaumasta:

1250580686_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Metsälenkillä lauantaiaamuna:

 1250580879_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Minun mussukka tauolla:

1250581035_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Heljä pistää itseään häkkiin kovaa vauhtia:

1250581145_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kotimatkalla kävimme Imatralla mummolla kahveella, samalla haimme ne kankaat. Oli jälleen kerran mukava nähdä mummoakin!

Ensi viikonloppuna olisi sitten se ensimmäinen virallinen näyttely junnuluokassa Kuidella. AAPUUVA!! Lissään tämän jälkeen sivupalkkiin osuuden jonne päivittelen mahdollisia näyttelyarvosteluja Kuidelta, saatte sitten naureskella tuomarin kommentteja ennen kuin tulette mahdollisesti minun eteeni, osaatte silloin olla kasvot peruslukemilla! Torstaina menemme hieman harjoittelemaan Karhulassa järjestettäviin mätsäreihin, jos saisimme jo toisen ensimmäisen tuloksen sieltä, vaikka vaan sinisellä nauhalla?! Erkkareihinkin tuo pittäisi ilimoittaa, mutta kun se maksaa NIIIN kamalasti ja työttömällä on aika huonot tulot..

Tällaisia tällä hetkellä. Katsotaan mitä seuravalla keksin kertoa vai samaa vanhaa..??

-Pressös-