..harmaan tieltä. Tämä siis tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että mitä kauemmin minä asun Lokinkadulla, valkoinen väri vähenee ja tähän asti harmaata on tullut tilalle. Viime vuonnahan maalasin vessan ja koirien huoneen:

Kauan haaveilemani isompi jääkaappikin ilmaantui meille rosterinvärisenä, eikä valkoisena. Nyt on myös uusi leivänpaahdin ja viimeisimpänä liesituuletin:

Kunhan vielä askartelemme jääkaapin päälle ja liesituulettimen reunoille suoja-/peittolevun ettei laatoittamaton ala näy.. Kunhan tässä ehtii.

Siskoni skräppäsi meille ihanan kortin Oton odottamisen kunniaksi. Kiitos, tämä on ihana!

Kortissa on heidän luonaan pentuaikansa viettänyt Tove-koira. Heillä on ollut kaksi labradorinnoutajaa, kunnes koirulit ovat lähteneet opiskelemaan opaskoiran maailmaa.

Nyt on sitten ensimmäiset Neljän tähden illalliset vietetty. Jouni asetti riman kyllä kamalan korkealle, kehtaako tässä enää alkaa ruokaa edes tekemään?

  • Aperitiiviksi vodkasnapsi
  • alkupalana katkarapuleipä vihreällä aatteella höystettynä
  • pääruoaksi naudan sisäfilee itsetehdyillä maalaisranskalaisilla ja vihreillä seuralaisilla 
  • jälkkäriksi ihanaakin ihanempaa liekitettyä banaania vaniljajäden kanssa!

En ole ikinä saanut edes ravintolassa noin mureaa ja hyvää lihaa kuin lauantaina. Ennen ruokailua vielä ajateltiin että koska lihhoo oli 1,5 kiloa, niin jääpähän seuraavaksi päiväksikin mutusteltavaa. Mutta mitäs me sitä jääkaapissa yön yli säilyttelemään, kaikki napaan vaan kun kerran vieraitakin oli! Ja litra jäätelöäkin upposi ennen kuin kissaa ehti sanoa.

Viikko olisi vielä odotettava. Toissapäivänä käytiin vakuutusyhtiössä ottamassa Otolle vakuutukset, kaikkia tietoja emme tosin vielä luovuttaneet. Onpahan pistetty aluilleen sekin. Kuulemma se meitin poika kettuilee portin takana terriereille, eli ihan sopiva yksilö tähän porukkaan!

-tiina-