Käytiin hakemassa penneli viikonloppuna. Ajomatka Iihin tuntui älyttömän pitkältä kun ei tiennyt mitä odottaa. Kasvattajan kanssa olin jutellut vain puhelimitse, Kuisman käytöksestä emme olleet varmoja ja ja ja. Mutta kaikki meni paremmin kuin hyvin! Kuisma oli hienosti ja rakastui Zaraan tulisesti! Hänen peräänsä itkettiin kovin, yötä myöten.. Ja pennelitkin oli ihania, kun ne seurasi kaikkialle! Kuisma tunsi totisesti olevansa laumanjohtaja!

Mutta hieman ällöpyllykuvia karvaisesta katraasta:

Käytiin ärrierien kanssa hieman saaressa:

Tuuli (Kuisman siskoplikka)

Zara:

Kolmen kopla:

Ja Bolttis:

Ja Oton kasvattaja Iina:

Talolla Kuiden häkki oli kovassa käytössä, siellä oli omistajan itsensä lisäksi Otto ja Sulo sekä Sarkkinen lepuuttelemassa hermojaan.

Sarkkinen korkeuksissa pennuilta jemmassa:

Kotimatkalla oli harvinaisen hiljaista autossa. Otto nukkui koko matkan eikä Kuismankaan päätä kovin usein näkynyt heilumassa. Meno kahden pysähdyksen taktiikalla ja kotimatka kolmella tauolla. Kuisma helpotti noita kotimatkan pysähdyksiä, kun kaikki äänet oli Otolle uusia, niin Kuismaa uskallettiin kuitenkin seurata ja siten saatiin pissat hoidettua.

Kotona käytiin ensin vanhalla laumalla morjestamassa Almaa ja sitten hajettiin Otto autosta. Kerran Musters komensi Ottoa liian lähelle tulemisesta ja sitten kiellettiinkin suurempi murrailu. Otto kuitenkaan ei ole sinnikäs terrieri, niin ei tartte heti peljästyttää natiaista toden teolla! Eikä tuo tainnut kovasti pelästyäkään, Kuisma rauhoittaa olemista aikalailla.

Alman ilme kertoo kaiken: "voisko ton jo myyrä?"

Yöllä oli parit pissat keittiön lattialle lirahtanut ja olkkarin sohvalta otettu tyynyt lattialle pehmusteeksi, hieman multaa leviteltykin limoviikunan juurelta..  Ne on pieniä juttuja verrattuna Kuisman pentuajan askarteluun..

Nyt on tunnin verran ollut aikamoinen ralli täällä sisällä. Laitoin hieman häkkiä koirien huoneen oven eteen, ettei hellapoliisi hyökkää sieltä ärräämään kun halusin lasten leikkivän mehuja toisistaan. Josko saisin jossain vaiheessa päikkärit otettua..

-tiina-