Viikko se mennä vierähti ja täällä ollaan päivittelemässä. Edellinen viikonloppu menikin nopiasti, melkein huomaamattani. Lauantaina mopoiltiin Isännän suunnittelema "kirkkokierros". Käytiin tsekkaamassa Klamilan, Virolahden, Miehikkälän ja Sippolan kirkot ja siitä suuntasimme Kouvostoliittoon Nevilleen syöpöttelemään. Samalla tietysti Sihvoloille kahveelle.

Sunnuntaina heppatytöt ja- pojat päästivät taas Miehikkälässä orivarsat kesälaitumelle. Haettiin "matkanvarrelta" Paula ja pojat kyytiin viettämään kesäpäivää kun Kari oli aamusvuorossa. Minä olin paparatsina paikalla.

 Saku, The Hymypoika

 Kosti, The Herkuttelija

Ja konimuskaakkimukset vapautuksen jälkeen:

 

Tiistaina oli jälkitreenit ja puolipakotin jounin lähtemään Alman kanssa mukaan. Eläkeläinenkin pääsi jäljelle ja näytti tykkäävän ajatuksesta. Ääniefektit olivat taas lystikkäät kun Almusteri mennä höhelsi metsässä namia etsimässä . Kuisman jäljenajoa hieman häiritsi itseluottamuksen puute (eihän se Minna tosta ole voinut mennä) ja juuri ohitsemenneen hevosen tuoksu. Taisi olla mielenkiintoisempi kuis Minnan käpöttelystä jäänyt haju?! Mutta perille löydettiin ja Kitekat meni naamariin. Jeps, Kuismasta tulee jäljen päässä kissa kun syö Kitekattia ! Mutta se vaan on hirmuisen paljon edullisempaa kuin koirille tarkoitetut pussukat..

Eilen meitit hälytettiin vesinoutotreeneihin. Ja taas oli pienen valkoisen mahan alus niin täynnä jalkoja ettei mitään. Dummyä noudettaessa toimisi lelupalkka, mutta sitä ollaan totista miestä kun tuodaan sorsa rantaan ettei lelu kelpaa! Sama tilannehan on jäljellä, "kun ollaan Duunissa niin sitä ei leikitä", taitaa olla Kuisman ajatus! Mikäpäs siinä jos muuten saadaan luovutus toimimaan kuin ajatus!

Kysäisin kameramiestä matkaan molemmilla kerroilla, mutta jäljellä uhkasi kuvailla vain pyllyjä ja tissejä ja vesinoutoa ei huvttanut kuvata ollenkaan. Joten ei kuveja näistä. Jos innokkaimmat fanit eivät ole huomanneet, niin sivussa on linkki kuvagalleriaamme. askartelin yksi sateinen päivä sellaisen.. Joitakin vanhoja kuvia olen sinne jo laittanut ja uusia varmaan tulee kunhan kameramies toimii ..

Lauantaina menenkin pelastujälkikokeisiin töihin ja sunnuntaina EHKÄ möksälle duuniin..

Viikonloppuja!

-presös-