Tässä on meitin sekalainen lauma:

Ja se on se kaikkia rakastava noutaja ainoa joka kameraan katselee! Mitenkäs muutenkaan?!

Täällä sitä on ollutkin menoa ja meininkiä viimeisen viikon ajan. Otto on todella reipas pentu, kaikista Alman murinoista huolimatta menee aina iloisesti peppu heiluen moikkaamaan vaikka pataanhan sieltä tulee. Joka kerta tosin hillitymmin . Valkoinen ja musta on taas niin omaa laumaansa ettei mitään tolkkua. Otto seuraa Kuismaa lähes koko ajan ja siitähän Arjalaisemme tykkää! Rankkaahan se Boltille on ollut kun leikkiä on huomattavasti enemmän kuin ennen ja ulkonakin pääsee käymään miljoonia kertoja päivässä. Eikä siellä sen rauhallisempaa menoa ole.

Muutaman kerran me hlmöt ihmiset ollaan oltu ymmärtämättä pikkuisimman vinkkejä ulosmenotarpeista ja sitten on sattunut vahinko, mutta äärettömän ihanata kun pentu on jo lähestulkoon sisäsiisti!

mutta kyllä meillä ollaan sisutettukin, tai ainakin yritetty:

Pääasiassa hereilläoloaika on kuitenkiin niin tätä:

Jokuseen otteeseen leikin tiimellyksessä on vahingossa puraistu Kuismaa joko pippelistä tai pampuloista, jolloin on ollut hermoissa pitelemistä. Kuisma on ollut kyllä mitä mainioin isoveikka Otolle, kunhan pienestä mustasta ei kasva noutaja terrierin luontein . Ja leikin loputtua tehdään näin:

Mennään häkkiin nukkumaan.

-tiina-