Haasteen (http://blog.getinspired.fi/blog/3099407/) aiheena oli tekstuuri: "Uusien pyyhkeiden pehmoinen pinta, vanhan perintöliinan silmukat tai luottolaukun halkeillut nahka. Kuvaa jonkin kankaan pintaa, mielenkiintoista ja muistamisen arvoista tekstuuria. Tallenna pala sellaista materiaalia, jonka tunnelman haluaisit siirtää valokuvan muodossa myös skräppisivulle."

 

 Minun ihan hittitekstiili on mummoni lahjaksi antama shaali, Kuismakin on siihen omat jälkensä jättänyt jo vuosien saatossa kaapimalla siihen reiän:

Toisena on verhot. Olleet jo monen asuntoni ikkunoissa ja aina vain pakko saada ne ikkunaan, vaikkei mummoni (taas) meinannutkaan värin vuoksi minulle ostaa:

Ja vielä yksi. Rakastan saunomista ja löylyjen välillä on ihana käydä pihalla viilentelemässä, missäs muussakaan kuin kylpytakissa?

Mitään ihmeempiä emme ole saaneet aikaiseksi. Jouni pääasiassa taas asuu töissä ja minä sitten töiden lisäksi yritän pitää kotia pystyssä.

Valokuvaajan varasimme häihin, vanha tuttu harrastaa valokuvausta ja olen kovasti hänen kuvistaan aina pitänyt. Tosi kiva, hääkuvia ei siis tulla missään studiossa ottamaan.. Vaan kuten sisaruksieni hääkuvatkinovat, niin minunkin tulee ulkoilmakuvia olemahan!

-tiina-