Keskikesänjuhlat on nyt juhlittu!

Pääsimme Isännän ja koirien kanssa lähtemään mökkeilemään jo tiistai-iltana seitsemän maissa, jotta olemme keskiviikkona heti aamusta valmiita aloittamaan urakoinnin. Tarkoituksena askarrella aitan sisemmän oven eteen tasanne ja rappuset kulkemisen helpottamiseksi, pikkasen suojaa happosen teräsgrillin ympärille (siihen tuli myös laskutaso), kasata kaasugrilli, kantaa aittaan sänkyjä ja sisempi ovi, tuulettaa ja pedata sänkyjä ja hieman nauttia keskenään mökkeilystä. Kaikki saatiin valmiiksi (paitsi se ampparipesä alavessan ovesta, joka hoitui kaikkien nähden juosten) ennen vieraita! Perjantaina ensin saapuivat Markku, Johanna ja Ellieri ja myöhemmin Team Sihvola.

Vaikkei tullut ensimmäisessä vieraslastissa, Sakusta on ihan pakko laittaa eka kuva

Johanna saapuu rantaan katsomaan mitä touhuillaan:

Kostilla oli mukana kauko-ohjattava vene, josta Jouni myönsi että olisi halunnut itsekin kokeilla..

Ja sitten veneen omistaja:

Markku piti tupakkatauon ennen saunan lämmitystä:

Paula ja Saku:

Kun olimme kaikki saunoneet, niin minä ajattelin että laitan hienon 50-luvun kesämekon päälleni (en tosin osaa ilman legginsejä ihan mekkoja pitää joten ne oli alla ja pitkähihainen ettei hyttyset kamalasti söisi miuta), niin eihän se pikkasen humalassa olevalle Paulalle kelvannut! Kuulemma peitti minun muodot, olisiko se ollut tarkoituskin?! Mutta tässä lopputulos:

Poishan se oli otettava, muuten en olisi koko iltana saanut olla rauhassa murhaavilta katseilta! Siinä illalla söimme herkkuruokia mahat killilleen ja jutustelimme lämpimiksemme. Kokkokin tuli poltettua, siinä loimussa saimme idean mennä vielä saunomaan ja uimaan hereillä olevan porukan kesken! Ja niinhän me teimmekin ja uimmekin paljon!

Lauantai meni hieman rauhallisemmissa merkeissä ja sunnuntaina olimmekin kotona jo puoli kahden maissa.

Maanantaina se oli paluu arkeen. Jouni meni töihin ja minä leikkasin nurmikkoa ja kaivoin ojarummuille syvempää uraa ojaamme. Meille tulee siis lahjoitustavaroista askarreltu lisäparkki tuonne tien puolelle. Kiitos naapurin Miia, kun teet piharempan ja annoit ojarummut ja laatat meille! Nyt saamme viime kesäisen haaveemme toteutettua!

Kävimme viikolla myös hieman Kuisman kanssa reenimässä. Jälkeä ajettiin ja sen jälkeen ihan pikainen tottistuokio paarmojen keskellä. Joku päivä menimme vesinoutoa harrastelemaan. Enemmän tarttisi sitä tehdä ennen sorsastuskautta, mutta nyt jo HIPPASEN rauhallisempi ja malttoi kuunnella käskyjä.. Tottista olemme tehneet hieman joka päivä, koska herra tuntuu nyt diggaavan sitäkin..

Eilen oli Ruotsinpyhtään Ruukissa PICNIC. Oli autoja ja mopoja menneiltä vuosikymmeniltä. Kuola valui suupielistämme ja haaveet kiitivät ihan omaa nopeuttaan niitä katsellessa.. Harmi ettei ole varaa..

Tuttavamme "uusi" mopo:

Hieman autoja:

Ja jos tuon Sitikan jälkeen saman merkkinen auto meille tulee, olkoon se sitten tällanen:

Tämä on pakko laittaa, kun menin kuvaa ottaessani kehumaan autoa hienoksi. Kun näin minkänäköinen ihminen ajoi kyseistä kaaraa poies paikalta, auto menetti hohtonsa. Mieleen tuli vain Frendien jakso, jossa Ross oli ostanut urheiluauton ja he istuivat Joeyn kanssa siinä sisällä, samanaikaisesti ohi lipui samanlainen auto jota ajoi ylipainoinen keski-ikäinen mies ja kysyi: "How cool are we?". Jounilla tuli ihan sama kohtaus sarjasta mieleen. Eli Viperiä ajoi kuusissakymmenissä oleva löysänahkainen harmaahapsuinen mies..

Naamakirjaan lisäilin pääasiassa  Mustankeja  ja lisää kuvia autoista löytyy linkkivinkkien galleriasta..

Tänään on luvassa kunnon hellettä ja mopoilemaan pitäisi illansuussa Kouvostoliittoon päin mennä. Koska veljeni leijonamieli on syntynyt 4. heinäkuuta, kuten eräs elokuva on nimettykin..

Ja ensi viikonloppuna mökkeilemään isäni kanssa. Aitta saisi laminaattilattian, kunhan nuo meitin koiruudet löytävät hoitopaikan siksi aikaa!

-tiina-