Miulla oli hauska vappu, vaikka olin ihan kotosalla. Kiitos vieraiden: Team Sihvola without Dad. Poikasetkin rälläsi sen verran illan aikana, että nukahtivat melkein ennen kuin kuulat osuivat tyynyihin. Vieraani:

Paula ja Saku

Kosti

Avasimme samalla grillikauden, tiedän olemme tänä vuonna hieman myöhässä sen asian suhteen. Paulan kanssa siis kävimme lenkillä koirien kanssa, saunoimme ja tietenkin söimme! Mitäpä me hyvällä ruokahalulla siunatut muutakaan tekisimme? Aamulla ihmettelimme, kun Saku oli niin kovin hiljaa itsekseen matkasängyssään vaikkei huoneessa ollut ketään. Mutta olihan siellä seuralainen:

Aikaisin aamulla perhe lähti kotiin, vaikka Kosti olisikin halunnut minun kanssa siivota autotallin, korjata veneen ja mennä katselemaan keskimoottorikuormureita! Ja minä jäin odottelemaan jounin ylösnousemusta.

Nyt kun se vappu todellakin on ohi niin Kuisma saapi sitten leikkiä kaikessa rauhassa ilmapallojen kanssa.

Sunnuntaina käväisin Kuisman kanssa mätsäreissä Kotkassa ja sijoitus oli sinisten kolmas! Aika hyvin miusta ja käytöskin oli kehässä kohdallaan. Huomenna alkaisi minun metsästäjäkurssi ja neljä tiistaita menee siihen. Iskän ja Timon (veljeni) kanssa mennään pistämään mökki kesäkuntoon tällä viikolla. Ollaan ehkä yötäkin siellä. Ensi maanantaina olisi taas mätsärit, täällä Naminassa. Lisäksi yritän muistaa ilmoittaa samaisena päivänä Kuisman siihen MH-luonnekuvaukseen Anjalankoskelle heinäkuussa. Ja torstaina haluan ehdottomasti mennä mökille! Jos Jouni siis ottaa sen persjantain vapaaksi.. Tai sitten hää tulloo perässä. Kamalasti tekemistä ja muistamista ja ja ja.. Mutta aikaahan miulla on kun kotona oleskelen edelleen..

-presös-