Olenpa ollut ahkera?! Talo siivottu ja ikkunoita pesty (tietokonehuone, koirien huone, sauna ja kylppäri)! Helpotti hieman olotilaa, oli aamulla hieman huono mieliala meikäläisellä.

Menihän siinä jokunen aika ettei ärsyttänyt tämä kotona oleskelu itsekseen . Haluan töihin takaisin!

Nyt sentään oli kiva siivota siinä mielessä että tiesi ettei yksi ruskea karvallinen vetäise vettä hetuloihin ja sotke samantien kämppää tai onnistu riisuuntumaan juoksupöksyistä jolloin punaisia täpliä olisi kaikkialla!! YÖK!! Eli pysyy asunto siistinä ainaski niin kauan kun ollaan Boltin kanssa kaksisteen täällä. Alma on ollut siis sunnuntaista asti hoidossa, ihanaa!! Ei ole tarvinnut komentaa sitä omaan huoneeseen kun lähtee Kuisman kanssa kävelylle/treenaamaan tai juosta sen perässä pitkin pihaa että käy nyt siellä pissalla!! Rauhallista ja hiljaista!

Bonuksena että olen viikolla päivisin itsekseni, mies ilmoitti että on menossa yön yli reissulle kalaan tässä lähiaikoina! No kukapa muukaan niitä koiria hoitelee kuin minä ja varmaan sitten saunon itsekseni ja juon pari olutta, itsekseni! Sinänsä että onhan se markkinointijuttu firmalle mennä asiakkaan kanssa reissuun, mutta silti minä jään tänne elukoiden kanssa omineni!!

Ihana Kostipoika se aina vain meille tullessaan ihmettelee mitä hyvää se Tiina tällä kertaa hänelle on tehnyt .. Eilenkin oli mietiskellyt. Ja vaikka äiti sanoi ettei Tiina välttis joka kerta ole mitään tehnyt, niin teenhän minä aina kun MC Kosti-jengi on tulossa.. En mitään übersokerisia tuotteita, vaan nyttekin oli marjapuuroa sekä punaisista viinimarjoista tehty piirakka. En halua pilata toisten hyvää tietä vähänsokeriseen elämään, josta useampien ihmisten tulisi ottaa mallia minun mielestäni! Syötiin tässä hieman ja sitten käytiin leiksalla vähän keinumassa ja liukumäessä. On se kiva etten ole ainut kotona möllöttelevä ihminen, ollaan Paulan kanssa alettu tekemään joka viikko puolin tai toisin vierailuja, jottei ihan unohdettaisi käytöstapoja ..

Kuisman kanssa olen tottistellut paljonkin, se jopa älysi että kapula pitä tuora äiskälle siten, että lopussa istutaan ja odotetaan irti-käskyä! Kohta lähdetään varmaan kanssa Simonkadunkentälle hieman seurailemaan ja hyppimään aikamme kuluksi.. Lauantaina Boltilla on treffit Ellin kanssa, ehkä teemme verijäljet molemmille tai ihmisjäljet.. Sunnuntaina menemmekin mätsäreihin Kouvolan Inkeroisiin, ettei aina käydä vaan Haminassa ja Kotkassa.

Tällaasta purkua kodin- ja eläintenhoitajalta..

-t-