Eipä ole tullut kirjoiteltua. Ihan kuin muka olisi ollut kiirus?!

Viime keskiviikontaina kuismakkeella oli tehosterokotuspäivä. Ennen sitä käytiin kuitenkin metsässä. Haluttiin paistaa makkaraa nuotiolla, samalla kun koiruudet ulkoilee. Mukana oli myös (naminami) lämmintä kaakaota. Kuisma se löysi iloa jyrkästä mäen rinteestä: kiireellä mäkeä ylös, siellä riehumista ja kun pieniä lumipalloja lähti vierimään mäkeä alas -> eikun kimppuun! Pomppi mäkeä alas kuin rusakko konsanaan!! Hulvatonta menoa. Intoutuivat Almankin kanssa leikkimään niin että hyvä ettei pieni mies paistanut itseään notskilla.. Käytiin myös mummilla ja ukilla ilahduttamassa heitä.. Rokotus meni kuten odottaa saattoikin, ei mitään onkelmia näköpiirissä! Tämän jälkeen kiiruhdimme kasvattajan luokse vielä leikkimään, vaikkei talon emäntä paikalla ollutkaan. Kuisma osoitti uusia piirteitä itsestään: hän meni selälleen isompien koirien edessä!! Ikinä aikaisemmin ole sitä tehnyt, mutta onneksi Simo oli mukana leikkimässä. Hevoset hieman jännitti miestä, mutta alistumisen jälkeen (hän siis heittäytyi hevostenkin edessä seljälleen) uskalsi liikkua niiden seassa reippaammin. Oli ihanan väsynyt poika illalla.

Perjantaina Kuidella oli ensimmäinen pentutreeni Simonkadun kentällä. Valitettavasti jouduin ryhmään, jossa olimme ainoita ensikertalaisia ja se meinasi murentaa itseluottamustani koirani kouluttajana.. Mutta uskottelin itselleni että kyllähän Kuisma 8kk:n ikäisenä käyttäytyy ainakin samalla lailla ellei paremminkin, nyt se kuitenkin on vain reilu 16 vko vanha äidin pikkuinen vaalea arjalainen!! Ja siihen nähden motivaatio tehdä ja katsekontakti meidän välillä oli TODELLA hyvä!!

Lauantaina meillä olikin ulkoilupäivä ilman koiria. Käytiin katsomassa Kujansuun järjestämiä mopokisoja meren jäällä. Muuten olisi ollut TOSI ihana keli, mutta sielläpä sitten tuuli ihan kivasti, ja kylmästi! Onneksi myytävänä oli lämmintä mehua ja makkaraa!! Loppusuoralla haettiin koiratkin mukaan kisoja katsomaan, ne sitten saivatkin faneja ympärilleen! Kotona syväjäädytetyt ihmiste painuivat saunan lämpöön. Minulle oli aiemmin sanottu että 15 vaille viiso tarttee olla sellaisessa kunnossa että kehtaan ihmisten ilmoille lähteä. Koska emme olleet lämmintä ruokaa syöneet, arvasin että minut ollaan viemässä ulos syömään. Valmistautumisen jälkeen Obelixin nokka kohti Lappeenrantaa ja ravintola Óleeta. Mielettömän hyvää ruokaa ja ihana sisustus, suosittelen isosti! Tämän jälkeen menimme katsomaan MOKOMAn keikkaa johonkin baariin. Valitettavasti se jäi hieman pettymykseksi, ei siksi että bändi olisi soittanut huonosti, mutta paikka oli keikalle aika paska. Viime vuonna kävimme Kouvolassa katsomassa samaa bändiä ja minusta tuli siellä pienoinen fani, vaikken aikaisemmin juurikaan pitänyt yhtyeestä. Tuolla sellaista muutosta ei olisi tapahtunut..

Nyt on sitten viides lomautusviikko menossa, kaikenlaista tekemistä olen yrittänyt keksiä päiviksi. Siivoilemista, leipomista, lenkkeilyä, kaupungilla käymistä (kävellen, koska tuo keltainen romu on edelleen romu) ja tietysti tätä; nettisurffailua!! Onneksi vieraita on käynyt täällä minun päivärutiinejani rikkomassa aina silloin tällöin! KIITOKSIA HEILLE!!

Tämmööstä mulle. Koiratkin voivat hyvin ja sellaista. -t-