Minusta on ihanata kun on lämmintä! Lauantaina, +14 astetta, oli ihan liian kylmä! HRRRRHRRR ja hampaat kalisi.. Kukkien kastelussa on meillä vain pieni onkhelma:

Ja jos nostat letkun liian korkealle, lopputulos on tämä:

Valitettavasti emme saa lisättyä ääniä tähän kuvaan. Mutta varmasti koirien omistajat tietävät miltä koiran haukunta kuulostaa!? Ja huuto jatkuu, kunnes letku on pompittavalla korkeudella !

Käväisimme mökilläkin. Jätimme Almusterin kotio, koska paikalla oli isäni kahden narttunsa (koiria) kanssa. Vesi oli lämmintä ja se oli, padon ollessa rikki, laskenut kamalan matalalle. Tosin Kuismalle sai heiteltyä keppiä kaislikkoon ja pääsimme leikkimielisesti noutelemaan sitä! Sekä siellä ihanasti vesiletku lähti automaattisesti ajastimella varustettuna päälle ja Kuismalla oli yläpihallakin vesileikkejä!

Netta aamukävelyllä mökkitiellä:

Kuisman kanssa palasimme mökille metsän kautta:

Kaivoimme myyriäkin, eläintä kuitenkaan löytämättä:

Ja juoksentelua frisbeen perässäkin näkyi rutkasti:

Iinakin uskaltautui osallistumaan Kuisman leikkiin:

Riistakamerassakin oli kuvia kosolti, pääasiassa kuvattavana oli Kesämies Matti, joka ajeli eessuntaassun Stigalla nurmikkoa lyhennellen, kunnes löysi ison kiven ja terä irtosi! Oli siellä yöllä kävellyt ihan supikin syöpöttelemässä herkkukaloja, mutta olivat sen verta pimeitä kuvia ettemme edes ottaneet tikulla kotiin.

Työt sen kun jatkuvat, kuulemma olisin tämän kuun loppuun asti töissä. Jospa sitten olisi jo rahaa leikkauttaa hieman hiuskarvoitusta ja ehkä iskeä väriäkin paikalleen.. Olisihan jokunen uusi rättikin ihan kiva sekä muita kaunistautumisvälineitä alkaisi kaapit vaatimaan.. Rikas mies jos oisin...

-tiina-