Ei ollut meitin päivä ollenkaan. Yksi White Devil haastoi riitaa kehässä kierrellessä eikä antanut tuomarin tutkia hampaitaan. No syitähän voipi olla vaikka Vienon juoksut sekä se että nyt ollaan näprätty Kuipan silmiä ja huuhdeltu niitä ettei askartele itselleen kunnon tulehdusta.

Mutta tässä on H:n arvoinen arvostelu:

Hyväntyyppinen uros. Sillä on hyvät mittasuhteet. Kuono voisi olla hieman täyteläisempi. Hyvin kevyet korvat. Kaunis kaula. Hyvä runko, ylälinja ja takaosa. Erinomainen häntä. Hyvät liikkeet. Esiintyy pöydällä pentumaisesti.

Nooh, seuraavaksi kehään sitten Savitaipaleella 17.9. Ottokin osallistuu. Siellä on ryhmien 3 & 8 näytelmät.

Ainiin, tällä hetkellä saalistilastona on yksi telkkä. Juoniseni taisi haavoittaa sitä, mutta minä tyttö ampusisin sen henkiltä! Mieheni kyllä sai hakea sen veneellä rantaan, kun Kuisma kääntyi muutama metri ennen lintua takaisin rantaa kohti (usko loppui) ja Ottosemme juoksenteli villinä ja vapaana minun ja Kuisman perään! Mutta muuten oli hyvä aloitusviikonloppu. Kuisma oli rauhallisempi kuin aikaisemmin, passissakin istui pitkiäkin aikoja ihan nätisti ja hiljaa vierelläni. Nyt jos toinen lintu vielä saadaan, niin saalistilastomme ovat kohonneet 100 %:lla!

-tiina-