Heipä hei, kohta on vuosi kirjoiteltu blogia ja viimeinkin olen saanut niin euroopanturneet ja Phuketin reissun pistettyä kasaan ja sivuillemme! Olipa se urakka, kun ei meinaa enää muistaa..

Vuoden vaihde vierähti meillä kivasti. Kuisma oli pitkin viikkoa kuullut pauketta, joten ennakolta osasin sanoa ettei todellakaan pelkää ääniä eikä Almakaan niistä välitä. Kuisma koikkelehti pitkin pihaa että näkisi mistä pauke tulee ja sisälle ei meinannut tulla ollenkaan. Jouni käytti koirat iltakäpöttelyllä seitsemän maissa, Kuismalla meni innosta maha ihan kuralle ja sisällä vinkui ja huusi urakalla että haluaa mennä katsomaan raketteja!

Vieraitakin saatiin: työkaverimme Yrjö sekä Make ja Johanna Ellierin kera. Kuismalle siis leikkiseuraa! Poijjaat saunoivat, raketit käytiin ampumassa Husun kentällä ja sitten syömään! Olin tehnyt perunasalaattia, nakkipiiloja sekä tonnikalapäällysteisiä sämpylöitä. Kaikille kelpasi! Yrjö jäi meille yöksikin, ettei tartte Kotkaan asti taksilla paahtaa.

Uudenvuodenpäivänä Kuisma tuntui krapulaiselta (ei nyt kuitenkaan oikeasti ollut mitään juonut), olihan se tietysti ollut rankka ilta hänellekin ja Ellieri lähti kotiin vatsa puoli kolmen maissa..

Nyt alan ihan 100 %:sesti odottamaan kevättä ja toivon lumien sulavan niin nopeasti pois ettei kamalia loskakelejä joudu kovasti sietämään!

-t-