Good morning everybody =)

Tänä aamuna heräsinkin sitten jo about 5:00, en koiriin vaan piti päästä vessaan. Mutta koska nuo karvaturritkin olivat hereillä, tiesin että turha yrittääkään takaisin nukkumaan Päättämätön. Se EI tule onnistumaan..

Ihan hetki sitten ihmettelin kun internet tuntui menneen jumiin (kuinka paljon ihmisiä VOI TÄHÄN AIKAAN OLLA SURFFAILEMASSA??) ja olohuoneesta kuului kolinaa.. HMM.. Ensin sitä kolinaa ihmettelemään! No löytyihän samalla se syykin ettei netti toimi, pieni ja valkoinen on repinyt pistokkeen seinästä ja leikki sen kanssa kuin parhaimmallakin lelulla! Huuto Yritin lisäillä Facebookkiin koiruuksista hieman kuvatuskia, jotta blogiamme lukemattomat ystävät/tuttavatkin näkee kehityksen joka miehessä käy!!

On se vaan hienoa että Alma ja Kuisma leikkivät niin paljon keskenään, omat ruumiinjäsenet pääsevät nykyään PALJON helpommalla.

Eilen leikintiimellyksessä alkoi pikkuisesta kuulumaan kauhea huuto, ja sitten hiljaista?? Hetken kuluttua taistelusta nöyrtyneenä Kuisma pää maata viistäen tuli sohvan toiselle puolelle: toinen silmä ummessa!?! Pienen ruumiintarkastuksen jälkeen totesimme, ettei mitään vakavaa ollut käynyt ja samassa jätkä oli normaali purevainen itsensä!!

Illalla sain viimein itsestäni irti ja askartelinpaskartelin. Kaksi taulua autotalliin, eli vain leikkasin kirjasta tehtyjen harrikoiden kuvia ja kehyksiin sekä joululahjaksimeille teettämäni mustavalkosuurennokset isästäni ja äidistäni 70-luvulla otetuista valokuvista isäni moottoripyörän päällä sain kanssa kehyksiin. Autotallissa  pyörien kuvat taitavat olla jo seinällä, mutta tänään toivoisin näkeväni nämä kaksi muuta kuvaa keittiön seinällä! Sopisi ne kyllä olohuoneeseenkin..

Taidanpa mennä mallailemaan niille paikkaa.

 

HAVE A NICE DAY!!

 

-tiina-