Itseasiassa kyseinen päivä oli eilen, kun koko Suomi liputti ihan miun syntymäpäivän vuoksi . Olenhan tällainen veteraani. Vieraita ei käynyt kuin Paula poikasineen, joka sopi miulle paremmin kuin hyvin. Ehkä ensi vuonna kun tulee pyöreät täyteen, vietetään isommat kemut?

Illalla kieltäydyin leffaan menosta ja halusin mennä koko perheen voimin metsälenkille. Ja sehän olikin sitten hieno idea noin kuvauksen kannalta! Kuismaa ja Almaa meren rannalla:

Kuisma vinkkailee usein tuon vasemman silimän kanssa.

Odottaa kepin lentävän.

No heitä jo se keppi!

Ja peräänhän sitä mennään, kun se viimein lentää.

Almakin haluaisi keppiä, muttei tosin juosta sen perässä vaan kalutakseen sitä.

Mutta aina Kuisma sen pöllii suoraan suusta.

Meniköhän se kepula mereen?

Vai minneköhän se lensi?

Olemme Juoniseni kanssa kutsuneet Kuisman siskon Aidan orjineen meille viikonlopuksi kesäkuussa, jos haluaisivatten osallistua vaikkapa Kotkan Ruusu-näytelmiin. Ei tarvitsisi sunnuntaiaamuna (yöllä) lähteä ajelemaan, vaan voisivat ihan rauhassa perjanstaina tai lauanstaina kruisailla meitille ja sitten touhuiltaisiin jotain mukavaa, saunottaisiin ja grillailtaisiin. Sunnuntaina sitten katsottaisiin kuka on kaikkein kaunein ruusu. Nyt vaan kasvattajaltakin paineita sinne Turkkusen suuntamiin, jotta näkisit tyttö-piristeen näillä kulmilla näytelmässä!

Ja ylihuomennahan on jo se Wappukin. Jouni mennöö töihin ja miulle seuraa pitää Paula + pojat. Tai poikaset varmaankin käyvät uinumaan jo puoli kahdeksan aikoihin, jolloin me saadaan höpötellä kaikessa rauhassa vaikka ja mitä! Ei näin vanha enää jaksaisikaan kummallisempia, kun toissaviikonloppuna tuli noissa baareissakin käytyä..

-presös/vanhus-