Kävimme siis Parsonrussellinterriereiden erikoisnäyttelyssä männäsunnuntaina. Oli varsinaista menoa! En tiedä onko muissa erkkareissa noin äänekästä menoa kuin terriereidenerkkareissa. Jos kaksi alkaa rähisemään keskenään, niin 10 metrin säteellä asiaan osallistuu useampikin koiruus. Herkästi syttyviä kavereita?! Aamupäivän mittaan tilaisuus kuitenkin rauhottui aikalailla, jopa kolme urospiristettä sieti toisiaan lähietäisyydellä eikä tarvinut alkaa toisiaan niin kovasti tuijottelemaan joka aina johtaa rähinään. Jopa Kuisma suuttui veikoilleen niin että joutui itse miettimään mistä otta kiinni lasta paimentaessa ettei tule hammasta käteen !

Neljä Piristettä osallistui kisailuihin ja kaksi tuli muuten vaan sisaruksia moikkaamaan, joka oli TOSI kiva! Tässä kuvia osallistuneista:

Mami (Gwragged Annwn Jadis The Witch), tulos EH

Remu, joka oli VSP-junnu (Piristeen Iki Liikkuja)

Meitin Kuisma (Piristeen Maito Happo), EH

Veeti (Piristeen Sportti Vartti), EH

Aida (Piristeen Satasen Aidat), EH

Ja sitten kaksi siskoa:

Peppi-Lotta (Piristeen Syke Mittari)

Wilma (Piristeen Maksimi Syke)

Oli kiva käydä tuollaisessa tapahtumassa, Parsoneita oli jos jonkin näköistä ja kokoista. Tuomarit tekivät hyvää työtä ja etenkin pentujen ja junnujen tuomari oli mukavan rauhallinen ja jämpti. Kuisman arvostelu löytyy edelleen sivuvalikosta!

Muuten olen edellisellä viikolla käynyt useampaan otteeseen Kuisman kanssa jälkeilemässä, kun on ne "kokeetkin" edessä ensi lauantaina.. Jounikin oli avustajana yhtenä kertana niin saatiin esineruutu helpommin suoritettua. Ja ei hää oo aikoihin ollu noissa reeneissä mukana ni oli kuulemma hauska nähdä poitsun työskentelyä!

Mutta nyt jatkan aamutoimintoja!

-t-