Alkaa taas viikko olemaan lopuillaan. Tänään olisi urakkana siivous, aika hyvin tuota lelujen sisältöä onkin taas lattioille kertynyt !

Keittiössä olen viettänyt enemmän aikaa kuin laki sallii. Olen loihtinut lasagnea, luumu- ja omenapiirakkaa, valkosipulisämpylöitä, kanttarellipiirakkaa ja suppilovahverokeittoa. Pitäisiköhän rajoittaa?!  Herra tottuu vielä liian hyvään elämään..

Kaiken tämän lisäksi olen alkanut harjoittelemaan Kuisman kanssa polkupyöräilyä. Pääosin menee ihan kivasti, pieni nauttii vauhdista. Ja vissiin vaarallisista tilanteista: nyt on yksi vekki päässä kun hihna meni renkaan alta ja Bolt teki kupperskeikan ja sen seurauksena otsassa punainen hymy! Ja matka jatkui tyytyväisenä. Tottelee/kuuntelee vaan paremmin, ei ole aikaa olla kuuntelematta ohjeita kun vauhtia on.

Eilen kävimme Mean Teamin kanssa jälkeilemässä ja esineruutuilemassa jälleen pitkästä aikaa. Kuismalla ja Priimalla oli jäljet sekä Dooriksella & Kuismalla esineruutua. Jälkien tallomisten jälkeen otettiin Dooriksella hieman esineruutua. Hammasharja oli taas aluksi hieman hankala mutta tulihan sekin sieltä viimein!

Dooris valmistautuu.

Olen tainnut keksiä tien onneen Boltin jäljen kanssa: joka askeleella nameja on liian paljon, mutta joka kolmannella askeleella riittää motivaatiota nuuskutella ja palkkiotakin on silloin riittävästi. Plus tollein koirasta ei tule vasen- tai oikeajalkainen.. Eilinen jälki meni siis NIIIIN hyvin, yhden ison risukasan kohdalla (ihme matalalla koiralla) oli hieman hapuilua, muuten paineltiin vaan jäljen päällä!

Pyllyeläin

Kuisman jäljen jälkeen olikin Priiman jäljen vuoro. Tässä Priima valmistautuu:

Ja sitten yhdella Mean esineistä Kuismalle hieman esineruutua. Ekalla kerralla halusi hieman enemmän leikkiä esineen kanssa, mutta toi kun toikin sen minulle! Toisella kerralla etsi esineen hienosti ja samantein toi sen mulle. Hienosti on äkännyt tuon tehtävän taas. Kun on aika pienestä asti kiikutellut leluja meille että pääsee uudestaan hakemaan, niin tuonti ei ole onkhelma..

Ja sitten leikittiin vielä. Aluksi Kuisma ja Priima:

Ja sitten vielä hieman poitsu pääsi temmeltämään Dooriksen kanssa:

Oli hurjan hauskaa. Valitettavasti kameranainen ei toiminut hyvin ja suurin osa kuvista oli aikamoista shittiä! Minä + urheiluasetukset ei toimita yhteistyössä . Pitänee treenata vielä hieman.. Jos ensi viikolla menisi paremmin ja saisimme kunnon kuvia esineruudusta ja jäljestä?! Sekä noista huljista leikeistä .

Viikonloppuksi menemme mökille ja samalla haemme Musterin kotiin, on ollut kaksi viikkoa mummilla ja ukilla joidossa. Näin vältyimme eitoivotuilta rakkauden hedelmiltä, joita olisi ollut erittäin hankala markkinoida kenellekään. Jounin vanhemmat kun lähtevät (TYHMÄT!!) neljäksi kuukaudeksi Thaimaaseen ensi kuussa, niin on ihan kiva viettää kokonainen viikonloppu "hyvästellen".

Että hei hei ainakin ensi viikkoon, palaamme astialle!

-t-