Otto-moton toinen näyttely. Eihän me hirmuista menestystä edes odotettu, mukaan lähdettiin lähinnä treenimielellä ja huvikseen. Otto kun on alkanut parhaimmassa teini-iässään ärhentelemään muille koirille, sukupuoleen ja rotuun katsomatta. Ja niin meni näyttelyiden alkukin selkäkarvat pystyssä ja reuhtoen. Kyllä se siitä tasaantui, onneksi.

Tuomari Kirsi Nieminen oli onnellisesta tätä mieltä:

"Tyydyttävän tyyppinen, reippaasti esiintyvä uros. Pää saisi olla kauttaaltaan maskuliinisempi, hyvä kaulan pituus, eturinta tulisi olla selvempi ja runko voimakkaampi. Leveät lihaksikkaat reidet, hyvät takakulmaukset, hieman luisu lantio, raajaluusto saisi olla voimakkaampi. Koira esitetään hyvin hoikassa kunnossa, yhdensuuntaiset liikkeet."

Tuloksena T, tuomarin sanoin kun vertasi junnuluokan käyttölinjaiseen: T-. Koska oli ihan liian laiha hänen mielestään, tarvisi enemmän ruokaa. Kerroin että me kyllä syötämme tätä hyvin, mutta ei vain mene kuin lihaksien kasvattamiseen ne ateriat. Ja kuulemma myös Oton isä on erittäin liukas luikku koira. 

Mitäs me muiden mielipiteistä sinänsä ajattelemme. Tuomari toivotteli onnea ja menestystä kisoissa ja kokeissa tulevaisuudessa. Sitä tarvitaan aina

Sitten odottelemaan Kuisman Kotkan Ruusu näyttelyä. Loppuvuoden näytelmistä en sitten tiedäkään että mennäänkö ennee mihinkään noiden "rumilusten" kanssa .

-tiina-