Nyt on sellanen teksti ettette koirista näe yhtään kuvaa!! Kieli ulkona

Muutamat mätsärit on taas tässä välissä käyty vetäisemässä, Almakin osallistui toisiin. Onneksi Jouni heitti mulle vinkin ensimmäisissä (ihan kuin siellä tarvisi sen korrektimmin käyttäytyä kuin muuallakaan?!), niin päästiin sijoillekin: sininen pentu neljä! NauruToisissa mätsäreissä neuvoja kehitettiin ja Kuisma meni älyttömän hyvin, pikkasen veti kengurumeiningillä, mutta pääasiassa neljä jalkaa pysyi maassa. Kuisma sai sinisen nauhan ja Alma punaisen, kumpakaan ei kuitenkaan sen suurempaa menestystä saanut. Mulla ja White Devilillä oli kova kamppailu neljännestä sijasta Welsh corgin (vai miten se nyt meni?) kanssa ja me hävittiin se.. Hyvää treeniä ja olin ylpeä Kuismasta ja sen käppäilystä, se on pääasia!

Keskiviikkona ja torstaina olikin jälkitreeniä tiedossa. Keskiviikkona Pyhällössä ja se meni ekaksi kerraksi ihan ok. Pieni seurasi jälkeä, ei syönyt kaikkia nameja ja sen sellaista. Torstaina hain sille valjaat jälkeä varten ja melkein heti perään antibioottikuurin korvatulehdukseen Päättämätön Oli sen verran paha tulehdus ettei tippoja pistetä, vaan vedetään napeilla paremmaksi. Illalla jälkitreeni olikin pentukurssin viimeinen tunti (BYHYY!!). Ruoho oli pidempää kuin edellisenä päivänä ja häiriötä muista koirista, mutta niin veti natsa rauhallisesti nuuskuttaen jäljen läpi ettei paremmasta väliä! Ihan kuin olisi siiliä seurannut kun nuusku kuului niin kovasti minunkin korviin asti. MINÄ TYYTYVÄINEN!!

Perjantaina lapset menivätkin mummille ja ukille hoitoon mökille, koska lauantaina olimme lähdössä aikaisin moottoripyöräilemään. Suuntana Joroinen ja Mopot Show. Ennakkoon tiesimme että tiedossa olisi ehkä enemmän HD-miehille suunnattu tapahtuma, mutta ajattelimme muutaman (editointia:) EI AMERIIKKALAISEN moottoripyörän (kelepaako paremmin?) omistajan eukkoineen mahtuvan mukaan.. Aamulla lähtiessämme lämpöä oli 1,5 astetta vaikka aurinko paistoikin, ihanaa?? Paulan ja Karin olimme sopineet tapaavamme Luumäellä kahvipakarissa yhdeksältä. Matkalla pysähdyimme muutamaan otteeseen kahville lämmittelemään ja odottelemaan lossia. Tässä kuvassa meitin molempien mopot:

1242709607_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kävimme myös Anatolia-Kebabissa (näitä on melkein joka kaupungissa/kylässä) lounaalla kaupungissa jonka nimeä en muista. Perillä Joroisissa oltiin puoli kolmen (?!?) maissa. Harrikoita olikin jo paikalla vähän kaikenlaisia ja näyttelypyörätkin vielä paikalla:

1242709699_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1242710162_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1242710096_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tovin kuluttua lähdimme hotelli Joronjälkeä kohti S-Marketin kautta. Kävimme hieman siistiytymässä ja teranssilla ottamassa muutamat neuvoa-antavat ja eikun bileisiin! Paikallisella kerholla olikin hyvät tilat käytössään, oli korjauspuolta, baaria, saunaa jne jne ja illaksi saatu käyttöön lisätilaa bändiä varten. Hyvin me sinne joukkoon sovimme, vaikkei nahkaliivejä omistetakaan! Nuo Savolaiset HD-miehet ovat aikasta leppoista porukkaa. Yöllä menimme vielä katsastamaan paikallisen menomestan, Ravintola Seurasalin, koska sieltä sai yöllä syötävää. Paulan kanssa olemme iltamenoissa aikamoisia syöjättäriä Silmänisku!! Paikka olikin todellinen helmi! Pyödissä oli liinat ja asiakkailla päällään ykköset, eli ehkä piirun verran siistimpi ja ehjempi tuuli- tai verkkapuku!! Ihanaa.. Pitsat oli hyviä (ja kuumia, kun ei osaa/pysty odottamaan viilentymistä..) ja täyttäviä. Niiden jälkeen olimmekin valmiita nukkumaan.

Sunnuntaina aamusta heti kahdeksan jälkeen painuimme Paulan kanssa aamupalalle poikien vielä koisiessa. Jounin herätin heti tämän jälkeen ja lähdin ruokailutilaan seuraneidiksi. Valmiita kotiinlähtöön olimme puoli yhdentoista jälkeen ja ajelimme taas pieniä maisemareittejä kotia kohti. Ihania teitä ja kotona olimme TODELLA hyvissä ajoin! Eikun tavaroita toiseen kassiin ja mökille hakemaan lapsia. Minun ehdotuksesta jäimme yöksikin, koska puusaunassa on ihana saunoa!!

Nyt taas käydään salilla ja syödään terveellisemmin! Huomenna olisi jälkitreenit ja sunnuntaina mätsäri. Eli elämä pääsee omille tutuille uomilleen jälleen pikkuhiljaa reissun jälkeen!

-t-