Nyt se mitä luultavammin on ohi, Kuisman näyttelyt nimittäin. Minua se asia ei sinänsä kiinnosta eikä Kuismakaan kehässä niin paljon viihdy että viitsisin sitä joka näytelmään roudailla.. Eikä se noilla korvilla kummemmin tulisi pärjäämäänkään, enkä viitsi teipeillä enää kaveria kiusata. Eiköhän se vuosi jo riittänyt rajuine korvatulehduksineen?!

Oli Lohjalla lämpimässä hallissa jos jonkinnäköistä ja oloista koiraa sekä händleriä paikalla. Paljon miellyttävämpi paikka kuin edellisvuonna!

Tässä me esiinnytään:

Onneksi Kuisma ei yhtään tykkää ihmisistä  Tuomari jo mietti että kumpi heistä tutkii kumman hampaat..

Pönötys:

Tuomari oli äärimmäisen tiukka Kim Derby-Gardner. Junioriluokan urokset eivät hänen mielestään ERIä ansainneet, ensimmäinen sellainen pinkki nauha meni Kuisman veikalle Remulle (Piristeen Iki Liikkuja):

Kuisma siis sai tuloksen EH, korvistaan huolimatta! Tarkempi arvostelu Kuisman menestyminen-laatikosta. Tuomari kyllä tykkäsi ulkonäöstä muuten hirmuisesti, ja veikkaanpa ihan pokalla että jos nuo korvat eivät höröttäisi, niin ERI olisi napsahtanut! Mutta koska nuorten luokassakin tuli vain tuo ERI jaetuksi, "jouduttiin" menemään EH:n kanssa vielä kehään ja lopullinen tulos olikin sitten EH4!! JEI!! Parempi kuin olisin osannut odottaa!

Tässä Kuisman äippä Helmi, Gwragged Annwn Jadis The Witch:

Ja sisko Aida, Piristeen Satasen Aidat:

Pyydettiinpä meitä osallistumaan jälkeläisluokkaankin Amoksen pentuina:

Lisää kuvia löytynee Piristeen kotisivujen kautta, sekä meidän galleriasta. Jos kiinnostaa.

Tästä etiäpäin me siis pääasiassa keskitymme lajeihin, joissa ulkonäkö ei ole niin tärkeä. Eli pelastusjälki ja -haku, sekä niiden kautta tottelevaisuuskoulutus. Niistä me tykätään ihan satasella!

-tiina-